Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 10:36   #62
Ciaho

Ciaho's Avatar

Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD04
Przebieg: 55000
Galeria: Zdjęcia
Ciaho jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 8 godz 52 min 14 s
Domyślnie

jeżdżę tym małym gnojkiem drugi sezon i na budziku ma już prawie 30 tyś. Nie sądziłem że tak będę nim kilometry nawijał. Wdzięczne to to bardzo i za każdym razem zaskakuje mnie jaką mam radochę z jazdy. Wcześniej miałem starego trampka i ktm640 adv. Tramp przy tym z gumy był i dzielności terenowej nie miał. Do 640 ciezko porównać po to jechało po wszystkim bez zająknięcia, o ile jechało bo ciągle coś do roboty było i postanowiłem kupić świeże moto by jeździć a nie w garażu siedzieć. Na 690 mnie nie stać choć ciągle mi się marzy. Machnłąłem nim trochę TET po polsce i jest zadzwiwiająco dzielny, dziabnąłem czarnogórę asfaltami i pojeździłem autostradami po Belgii Holandii i Niemczech. Wszystko robi dobrze choć na autostrady fajniej jednak mieć coś większego. 120-130 to maksymalnie co się da utrzymać na dłuższą metę. Polecam FuelX zamontować - mocno poprawia komfort pracy silnika zwłaszcza na niskich obrotach. Jest teraz wysyp małych adv, ten mi podszedł najbardziej. Na asfalcie i w mieście - jest fenomenalny i czasem myślę o zmianie na 690... tylko później myślę sobie że tu mam gotowego ADV a 690 trzeba od początku przystosowywać co finansowo wyjdzie jak 3 x 390... To ja chyba wole więcej jeździć za te pieniądze... przynajmniej na razie

http://ciaho.blogspot.com
Ciaho jest online   Odpowiedź z Cytowaniem