wiedziałem, że złapiesz dowcip
kończę dzisiaj instalację /sorry za te zdjęcia z dupy znowu leżące - męczy mnie to, szczerze powiem/. jak to świeci w praktyce w trasie okaże się wieczorem bądź jutro świtem /o tym gdzie indziej/.
chińcycy jak zwykle trochę przedobrzyli bo opcji jest tam w chuj różnych a ja chciałbym tylko świecić/nieświecić

ale wystarczy nie dotykać jednego przycisku i nic się nie stanie. PODOBNO /w mega skromnej instrukcji napisanej w najlepszym, niezmiennym od lat Chinglish, te lampki mogą być używane/stosowane w latadłach jako lampy lądowania - BA! mają nawet opcję błyskową bocznymi diodami dla pozycji molotu podczas lotu. jak pisałem - można nie dotykać i zapomnieć, że te opcje są.
po włączeniu ZAWSZE świeci żółte światło co mi się nie bardzo podoba. i to żółte jest jakbybazowe/krótkie. kolor śliczny, ciekawe co na to bagiety...
białe światło pełni fukcję światła długiego.
jako doświetlacz dzienny i zwracacz uwagi to żółte mi się widzi ale j.w.
uważam, że całość psują delikatne mocowania. tzn trzyma się to qpy ale zrobiłbym inaczej. do tego przedobrzyli x2 i jako podkładki dali fajną, miękką, silikonową gumę - nie pełni to funkji wypełniacza przestrzeni między gmolem a uchwytem bo się wygniata jak ciasto niemal ale to mały kłopot.
Czyli po włączeniu mamy zółte a włączając długie w moto z automatu mamy długie w lampkach. To samo powinno się dziać po miganiu poganiaczem.
Jest przewód połączeniowy do klaksonu - jak włącza się klakson to po ułamku sekundy następuje przedstawienie światło i dźwięk i miga wszystko w każdy sposób. Piknięcie w klakson np. żeby zwrócić komuś uwagę nie powoduje niczego takiego.
Halogeny DRL /czyli chyba to zółte/ mają czujniki światła zewnętrznego i jak się ściemnia to dostosowują moc świecenia.
MYŚLĘ jeszcze, że te światła mają kilka możliwości ustawień BO każda ze stron tej kostki ma otwory mocujące. Dodatkowo jak się przechodzi przez te migające kurestwo drugim guzikiem to kształtów wiązek jest tam od cholery, min zamieniają się miesjcami zółte z białym w pionie w poziomie oraz wiązka zmienia się z szerokiej na wąską. No nichuja nigdzie nie jest to opisane a instrukcja jest bardzo skąpa.
Ogólnie - za 390PLN uważam, że to fantastyczny produkt. Zobaczymy jak sprawdzi się w praniu.