Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 09:36   #11
ramires
Administrator

ramires's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
ramires ma wyłączoną reputację
Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 21 godz 12 min 51 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał chomik Zobacz post
Kask Schuberth C5 ANC przystosowany jest do montażu systemu komunikacji SC Edge ANC opracowanego we współpracy z Cardo (system komunikacji w zestawie). Interkom posiada wszystkie cechy wersji SC Edge, poszerzone o technologie aktywnej redukcji hałasu ANC. Niezawodną komunikację w grupie gwarantują takie rozwiązania technologiczne jak: DMC Mesh 2, Bluetooth 5.2, obsługa Natural Voice, aktualizacje oprogramowania Over-The-Air i zasięg interkomu do 1,6 km. Instalacja, konfiguracja oraz użytkowanie systemu są niezwykle szybkie i łatwe. Interkom motocyklowy SC Edge ANC to model specjalnie stworzony do kooperacji z kaskiem C5 ANC.

Technologia Aktywnej Redukcji Hałasu ANC (Active Noise Cancellation) pomaga kontrolować dochodzące z zewnętrznego otoczenia odgłosy, na które narażeni są motocykliści. Niektóre dźwięki mogą rozpraszać uwagę, powodować zmęczenie, a nawet doprowadzić do długotrwałego uszkodzenia słuchu. Technologia ANC to innowacyjne rozwiązanie, które znacząco podnosi poziom bezpieczeństwa i komfortu podczas jazdy.

800-1000 metrów realnie. otwarta przestrzeń, sady dookoła i już gubił zasięg.
akurat na katełemie latałem i to taka realna odległość.

Na autostradzie podobne odległości pomiędzy rajderami, celowo jak grupa się rozdzielała ktoś pomiędzy pozostawał, aby utrzymać zasięg.

...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam...
ramires jest online   Odpowiedź z Cytowaniem