Ulepiłem, moim zdaniem wyszło bardzo fajnie. Ciekaw jestem czy woda nie będzie się dostawała do środka. Dno poza tym, że jest na nity wkleiłem masą uszczelniającą ale pokrywka może trochę przepuszczać. Zobaczymy - ewentualnie dobiorę tam jakiś duży oring.
Użyte elementy to rura kominkowa 0,5 m. (przyciąłem ją o jakieś 8-10 cm więc teraz ma ok 40 cm) o średnicy 150 mm, dwie obejmy 150 mm mocowane do punktów w stelażu kufrów, jedna obejma 22mm mocowana do rury od stelaża, dwa zamknięcia do skrzyń, dwa razy zaślepka rury. Trzeba tam było trochę pracy włożyć, żeby wszystko spasować, więc instalacja tego zajęła jakieś 3 godziny.
Rezultat na zdjęciach.
Cytat:
Napisał CzarnyEZG
Sratytaty z tymi gotowymi.
A gdzie wypicie browara przy planowaniu, drugiego przy wykonaniu i trzeciego przy sprzątaniu połowy domu po robocie?
Piździejecie Towarzysze, tylko gotowce i do tego jeszcze markowe
A co do kształtu, to robi się niebezpieczne, ale z drugiej strony to wolę, żebyśmy się po łbach walili jako zwolennicy okrągłych VS zwolennicy kanciatych niż z powodu partii politycznych.
ps: moim zdaniem okrągły jest lepszy, bo ładniej wygląda i jest trwalszy no i podkreśla falliczną symbolikę motocykla  Zapraszam do dyskusji
ps2: Mac13k jak ulepisz to pokaż.
|