Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 17:58   #175
Mac13k

Mac13k's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Solec
Motocykl: RD07
Mac13k jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 10 godz 53 min 58 s
Domyślnie

Ulepiłem, moim zdaniem wyszło bardzo fajnie. Ciekaw jestem czy woda nie będzie się dostawała do środka. Dno poza tym, że jest na nity wkleiłem masą uszczelniającą ale pokrywka może trochę przepuszczać. Zobaczymy - ewentualnie dobiorę tam jakiś duży oring.

Użyte elementy to rura kominkowa 0,5 m. (przyciąłem ją o jakieś 8-10 cm więc teraz ma ok 40 cm) o średnicy 150 mm, dwie obejmy 150 mm mocowane do punktów w stelażu kufrów, jedna obejma 22mm mocowana do rury od stelaża, dwa zamknięcia do skrzyń, dwa razy zaślepka rury. Trzeba tam było trochę pracy włożyć, żeby wszystko spasować, więc instalacja tego zajęła jakieś 3 godziny.

Rezultat na zdjęciach.

Cytat:
Napisał CzarnyEZG Zobacz post
Sratytaty z tymi gotowymi.
A gdzie wypicie browara przy planowaniu, drugiego przy wykonaniu i trzeciego przy sprzątaniu połowy domu po robocie?

Piździejecie Towarzysze, tylko gotowce i do tego jeszcze markowe

A co do kształtu, to robi się niebezpieczne, ale z drugiej strony to wolę, żebyśmy się po łbach walili jako zwolennicy okrągłych VS zwolennicy kanciatych niż z powodu partii politycznych.

ps: moim zdaniem okrągły jest lepszy, bo ładniej wygląda i jest trwalszy no i podkreśla falliczną symbolikę motocykla Zapraszam do dyskusji

ps2: Mac13k jak ulepisz to pokaż.
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg IMG_7477.jpg (348.3 KB, 4 wyświetleń)
Typ pliku: jpg IMG_7478.jpg (370.9 KB, 5 wyświetleń)
Typ pliku: jpg IMG_7479.jpg (373.3 KB, 4 wyświetleń)
Typ pliku: jpg IMG_7480.jpg (177.1 KB, 2 wyświetleń)
Mac13k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem