Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wczoraj, 14:40   #47
PARYS
Mam przerąbane :)

PARYS's Avatar

Miasto: DW_
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
PARYS jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 dzień 18 godz 4 min 59 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał arbo Zobacz post
Co to WMS?
Idzie o WMD (Weapons of Mass Destruction)?
Tak tak literówka

Cytat:
Napisał matjas Zobacz post
Temat chwytliwy i potencjalnie nośny a nie chcę tu rozpętywać kolejnej gównoburzy pytając KIM jest patriota. Czy już za późno?
Rzeczowa dyskusja zawsze mile widziana, każdy ma bagaż doświadczeń i przemyśleń, na który warto być otwartym. Ja też w 2003 czy tam kiedy to było stałem za tym, żeby unicestwić WMD w Iraku. Dzisiaj wiem, że to był błąd napędzany czyimś widzimisię, rządzą hegemonii, dominacji itd. Miałem kolegę z L.O., który pojechał tam na II tury, raczej nie musiał ale był szacun i wogóle. Tak samo dzisiaj widzę, że jest debilem (i nie wiążę tego z Irakiem). Natomiast do tej uwagi dodam jeszcze tyle, że to forum, ten FAT jest dobitnym przykładem na to co mówię powyżej. I w sumie Ty też. W 2008 jak się rejestrowałem tematów podróżnych 70%, technicznych 20%, zlotowo spotkaniowych 5%. Dzisiaj? Gównoburze znafców demokracji, ewolucji i filozofów postępu obywatelskiej niemyśli 95%...
Wiem wiem, wchodzę na własne ryzyko i w ogóle... O Iranie w tym wątku też wiele powiedziane ale może słownie 3-4 posty traktujące o faktycznej genezie tego co się dzieje, i powodu dlaczego jesteśmy tu gdzie jesteśmy.