Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 12:21   #773
El Czariusz

El Czariusz's Avatar

Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
El Czariusz jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 6 dni 48 min 52 s
Domyślnie Tryb AI

Cytat:
Napisał zimiok Zobacz post
Jesteś w mylnym błędzie. Nie będzie to możliwe i nie potrzebuję mieć tego zapisanego w żadnym akcie prawnym czy formalnym. Ale jak widać niemiecka nauka upadła tak nisko, że nawet zdobycie tam tytułu inżyniera nie gwarantuje nabycia tej podstawnej wiedzy i niemieccy inżynierowie muszą mieć stosowną uchwałę.
Nie będę adwokatem pana inżyniera z Piekła rodem ale podam moje rozwiązanie.
Otóż pan inżynier i ja (ale wolę mówić tylko za siebie) nie mamy pewności czy jesteś mężczyzną. Ja na pewno. Ale nawet, gdybyś był kobietą (bez urazy żadnej wyjątkowo), też mógłbyś nie urodzić.
Raz, że do tego trzeba dwojga, drugie - trzeba po obu stronach być płodnym.

Sam fakt, że piszę o tym jest formą cudu i moich głębokich przemian. Ten kolega, co wspomniał o Choroszczy w temacie usuwania mojego konta ma 100% racji.
Ale to się nie bierze znikąd. Siebie ja już zdiagnozowałem i nie jeden tutaj w tym mi pomógł.
Pokazałem światu moje słabości. Świat to pięknie wykorzystał. Skoro jednak moja droga prowadzi przez Piekło, idę więc dalej tak, jakbym był jej właścicielem. Tak mi podpowiedział Bruce Lee.

Nie no... rozbawiłeś mnie. No chyba, że generujesz odpowiedzi w trybie AI. Wtedy powinienem wierzyć.

Przyda mi się ten urlop.
Ale zanim, to ten świat urojony jeszcze.

Wstęp.
Już trzy lata temu około 800-iu set stron generujących treści AI publikowało 1200 artykułów dziennie.
Rok później MIT Technology Review oszacowało, że ponad 50% treści w niszowych portalach"wellnes" i "rozwoju osobistego" jest już generowane przez LLM-y i nikt tego nie redaguje.

Dlatego koniecznym jest ten urlop.
Bardzo konieczny.