kupiłem/dostałem w prezencie urodzinowym kurtkę BMW Rally GTX - kupiłem jedynie dlatego, że bardzo mi się podobała ale przede wszystkim, że była na potężnej wyprzedaży bo za 1800.
BARDZO porządnie zrobiona, raczej letnia bo bardzo przewiewna z mnóstwem wywietrzników, wspaniale leży na obywatelu, bez podpinki ale spokojnie pod spód wchodzi polar - BEZ GORE za to w komplecie jest dodatkowa kurtka z goretexem zakładana na wierzch - krój IDEALNY, żadnego powiewania, łopotania itd - jak dodatkowa skóra.
To rozwiązanie bardzo mi się podoba i jest naprawdę skuteczne tak na zimno jak i deszcz. Outsert - jak to BMW ładnie nazywa pakuje się do niewielkiego rozmiarowo tobołka - jak paczka cukru dosłownie i mieści się nawet w tankbagu. Zewnetrzne Gore jest fajne, grube i może być noszone jako kurtka np. na polar.
Odpadłyby mi pejsy gdybym miał to kupić w obecnej cenie ale być może warto polować.
Do tego ponownie kupiłem kolejną RukkęAIR używkę w stanie NOWYM. Tak na zaś... za 250PLN. Więc można i tą drogą iść. Ma stałe gore. To druga moja kurtka taka - zero narzekań.
Wklejam zdjęcie Rallygtx - bez zewnętrznej warstwy. Sama kurtała.