Wstęp.
Parę dni temu dzwoni do mnie jeden z administratorów. Nie, nie, nie...
Nie z tego foruma.
Z większego foruma. Znacznie większego - podróżniczego.
Tu przecież postacie motocyklowe przestały pisać z mojego powodu. Otóż ten administrator pyta się mnie o Brauna. Jak mnie wyrzucał z forum przez Brauna, to się o mnie nie pytał.
- Co sądzisz o Braunie?
Zastanawiam się, w jaki sposób nad tym ubolewać. Naprawdę się zastanawiam.
Nie, że tam od razu martwię, ale to spora odpowiedzialność, która próbuje mi się jakoś wcisnąć na barki - wracając do postaci motocyklowych.
Nawet jeden taki, dodał mi kilka centymetrów do mojego siurka. To znaczy, że niby ja dodaję sobie ale to odbyło się jego ustami, że na papier/klawiaturę w sensie. Wiecie... tak zgrabnie, włożył sobie mojego siurka w usta i go podrzucił.
Rozumiem - wypluł. Może nawet splunął a dodał przecież, że nie wyrzuca mnie z foruma.
Prześledźmy zatem proces jaki zainicjował ów adwersarz cichy mój. Nie wyrzucił, bo wypluł?
Tak może być!
Ma wspólnika. Ten mi zarzucił brak jaj... Ja połączyłem te kropki. Do czego służą facetowi jaja? Do produkcji nasienia. Ze smutkiem stwierdzam, że właśnie padła mi jedna z trzech ostatnich czereśni. Dokładnie dzisiaj... Przy okazji tylko o tym.
W pewnych okolicznościach...
...nasienie wędruje z jajek do siurka.
Tu jest wiele antykoncepcji, co można z tym nasieniem zrobić.
Np. sprzedać nasienie w skupie nasienia. Nieźle płacą więc kolejka jest długa. Nagle na końcu staje kobieta... Zdziwieni faceci dopytują:
- Pani też do skupu nasienia?
Yhym.
Ale na końcu może być też "taki" facet. No i tutaj historia z moim za dużym siurkiem znajduje swoje ujście. W takim wypadku jednak, trudno znaleźć świadków, trudniej odeprzeć... Sam fakt wywołuje grymas na ustach.
Ale co zrobić, kiedy ktoś ci zarzuci brak jaj?
Jeden ruch...

...i szach mat.
Wytrzymajcie ze mną jeszcze te 10 dni. Przepraszam OSIEM!!
Już poprawiłem w nagłówkowej stopce. Naturalnie, że osiem! W końcu było 8* i jakoś wszyscy to znieśli.
Będzie i tak też tutaj.
Zasymulowałem się:
To jest poważna sprawa.
Należy koniecznie przyjąć...

...kompot (imbirowy) i kreskę (monohydratu).
A następnie zrobić na sobie samogwalt. W sensie na komórkach mięśniowych. Koniecznie oporowo. Dlaczego...?
Strażnik Domowy przed podjęciem dzisiaj pracy (W = F x s) rzuciła we mnie (niczym nie pluła!):
- Tylko na litość... przed wyjazdem do szkoły się wykąp!
Samogwałt musi być konkretny. Taki, by się spocić. Bez potu, to ja się nie kąpię, co najwyżej umyję.
Jest jeszcze jeden fajny sposób na mycie. Spowiedź. Właśnie jej tutaj doznajecie. taka nowoczesna, bez konfesjonału. Wchodzisz i się spowiadasz.
Każden widzi a nie tylko ksiądz, jaki i kim jesteś.
Wiem, że mogą być ofiary tej spowiedzi. Np. na zlocie w Białej (a dlaczego nie Czarnej - rasiści?) pojawi się nagle przypadkowy, nowy user fat - biały, atrakcyjny, szczupły blondyn...
Atrakcyjny... Klata jak u pirata, uwodzące (kobiety) spojrzenie. No i bęc!!
- Elwood, ty chuju!