No więc byłem na Grenlandii czy nie?
Czy moje wnuki były?
Czy kogoś to boli w jaki sposób zdobyłem Grenlandię z wnukami, czy się tylko uśmiechnie?
Przed nami kilka dni wspólnej zabawy z globusem.
Pewnie nie będą pamiętali jak im dwa lata temu dziadek tłumaczył w realu (z globusem), skąd się bierze "dzień i noc"?
Spróbujemy sobie przypomnieć.
I to nie w salonie, tylko na dworze!
Wybierzemy najciemniejsze miejsce na podwórzu i dzieci będą słońcem a dziadek kręcącym się globusem.
Na finał będziemy chować globus, i szukać go w kosmosie podwórza.
Niech tylko śniegu trochę napada to jeszcze nocne saneczkowa nie będzie.
Pora do roboty, bo już słonce świeci... i odebrać klawiaturę.
Pisanie na telefonie to jakaś masakra...
Nie wiem, czy mogę tutaj ale...
Słoneczka nie mam i już piszę dlaczego.
Trzy razy już opłacałem słoneczko i zaraz potem (na zbity pysk mnie wyrzucano z forum.
Moja pionierskość wnosi dużo dla forum. To mnie usprawiedliwia. To dla utrzymania własnej samooceny piszę. Ważne, żebym siebie szanował, potem innych a nie odwrotnie.
Najlepiej szanować (tutaj) innych - ograniczając komentarze. Dlatego ja będę starał się trzymać zasady 777.
Czego dotyczy ogłoszenie?
Kupna z mojej strony.
Zapotrzebowanie mam wymienić ten gniot, który umożliwia mi pisanie. Znaczy nie klawiaturę, bo tam nabyłem. TF200 z podświetlaną rzeczoną (nie wiem, jak to uruchomić) i z myszką. Wszystko przewodowe, by mnie nikt nie podsłuchiwał jak pisze.
Podobno to do jakiś gier też służy. Ja chcę grać tutaj, z wami. To moja Wielka Gra.
Zatem do brzegu.
Jak ktoś miałby do sprzedania komputer klasyczny (nie laptop). Taki normalny komputer. Mój ma chyba 20 lat co najmniej i windows (chyba) 7.
Ale zaraz sprawdzę w cleanerze jego parametry, to podam.
Edycja:
To chyba taki.