Cytat:

| 
					Napisał puntek  no wreszcie zaskczył .... 
mam nadzieję że chociaż tutaj zobaczę te parę fotek ...nie tak jak ostatnio   | 

Sam wiesz rozumisz, nie było Cię na błędowskiej to jakieś kary trzeba ponieść nie? 

Cytat:

| 
					Napisał randal 76  Cały czas czekam na moment kiedy to do was strzelali   | 

Gdzie strzelają? 

Cytat:

| 
					Napisał Gajron  To i wątek kryminalny się pojawi? Czyli coś jak u Hitchcock'a: "Film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć". Kiedy następne części   Jak by jeszcze ktoś kiedyś szukał reglera w Stambule to mam namiary    , przerabialiśmy temat z Kiubem w tamtym roku   | 

Widać Stambuł tak działa, niszczy elektrykę w motórach... to reglery to akumulatory 

Jest gdzieś już wątek o kontakcie w Stambule. 
PS obiecuję strzelaninę pod koniec, kule będą latały nad głowami i dziurawiły motocykle 

Cytat:

| 
					Napisał ogniki  Przygoda Super   
Może i mnie się kiedyś uda w podobny sposób wyrwać się z szarej rzeczywistości. | 

Najtrudniej jest wstać i wyjść z chałupy 

Dlatego jeździmy dopóki się nie zżenimy i nie zdzieciujemy, do tego nie potrzeba też aż tak wiele $$ jakby się mogło wydawać i dzida w świat
	Cytat:

| 
					Napisał czosnek  Dejesz Pan, Panie partyzancie. cisza cisza a tu jak nie przy...........     | 

No no, mistrz obrazowego języka i ciętej riposty też to czyta to się trza mocniej postarać 

"Kirgiz schodzi z konia" rządzi!!