Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 28.09.2025, 20:38   #1
Danny
Moderator

Danny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
Danny jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 22 godz 30 min 16 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Dzieju Zobacz post
Widoki piękne, podeślij na PW trasę.
Pytanie czy zdjęcia podkręcone czy barwy w rzeczywistości takie same.
Wszystkie zdjęcia podkręcone. Trasy kurcze nie mam bo jak zwykle szyłem na bieżąco i nic nie zapisywałem, generalnie auto z przyczepką porzucone w DE nad jeziorem Bodeńskim i potem dzida na Szwajcarię po jakichś tam w miarę wysoko położonych przełęczach, lista układana co wieczór przed spaniem. Był plan na dzień pauzy od moto i trekking pod Matterhornem ale prognozy były stabilnie kiepskie więc było intensywnie jechane na zachód a na koniec zawijka dokoła Mont Blanc i kontrolowany powrót do przyczepki w kroplach deszczu na czele zimnego frontu który pozamiatał całymi Alpami na kolejne kilka dni.

Cytat:
Napisał maly Zobacz post
Piękne fotki.Dzięki że to wstawiasz.Uwielbiam góry,byłem w tym roku w alpach dwa tygodnie ale nie mam talentu do robienia zdjęć więc wstyd to pokazywać
No weź... Rób wątek i wstawiaj foty. Z każdej można sobie wyczytać jakąś historyjkę i to jest najważniejsze. Ja sobie chętnie "poczytam".