Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 10:55   #1416
El Czariusz

El Czariusz's Avatar

Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
El Czariusz jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 dni 11 godz 48 min 8 s
Domyślnie

Chomiku!
O nie.
Ja nazwałem siebie nieudacznikiem dużo wcześniej! W moim własnym wątku.
Wiesz, między prawdą a kłamstwem zawsze znajdzie się kłamstwo dlatego nie mogę siebie nazwać udacznikiem.

Napiszę Ci coś znacznie bardziej ciekawszego.
To może zakłócić trochę obraz mojego nieudacznictwa. Spód mojej ręki wyszło kilkunastu całkiem sprawnych menedżerów.
Jeszcze pracując u mnie rozpoczynali budowy domów itp. Zdecydowanej większości się w życiu powiodło. Z 80% z nich wiedzieć dzisiaj dostatnie życie. Takie na miarę wykształconego rzemieślnika w swoim fachu.

Większość z tej większości miała wspólną cechę. Okradali mnie.
Zajebista sprawa. Czy ja miałem do nich pretensje? Nie... Ja się po prostu wk...
Najpierw na nich ale potem na siebie.
Przecież to ja do tego dopuściłem.
Ale już było za późno. Za późno dla mnie.

Całe szczęście że państwo miało wtedy takich jak ja w dupie. 40% podatek dochodowy, ściągalność należnosci na poziomie 50%.
Było pole manewru, niestety nieudacznictwa wyszło że mnie wtedy jak pęk szydeł z dziurawego wora.

Zimiok... Ja napisałem jaki jest mój punkt. To, że Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to nie jest mój problem.
Ale ostatni raz powtórzę. Zero jakichkolwiek świadczeń dla obcokrajowców poza tymi, który reguluje obecnie kodeks pracy.
Taka jest moja wola.
Czy w kodeksie pracy jest mowa o 800 np.?
Może ja czegoś nie wiem?
To Ty mi udowodnij teraz jakie świadczenia typu 800+ proponuje kodeks pracy. Ok?
Ja na Twoim poziomie nie nadaję.

Osobiście to wysłałbym Ciebie na Ukrainę.
Znalazł byś tam zatrudnienie od ręki. Nie, nie..

Nie na froncie. W dziale tępej propagandy.