Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 06:21   #41
Adagiio
Zakonserwowany

Adagiio's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Milazzo
Motocykl: XRV 750
Adagiio will become famous soon enough
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 52 min 2 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał fassi Zobacz post
Jarczoqu, na końcu mojego zdania był czyli sarkazm. Nie czytałem a chętnie bym przeczytał. Może wysyłają do NRD?

Czytałem kiedyś dużo o tych tematach dlatego nie wziąłem ani grosza kredytu i ani grosza dotacji. Były właściciel działki staje 5 centów za kWh z fotovoltaika i powiedział mi ostatnio że został zrobiony w ha. My walczymy za swoje. Widzę jak nasz kontynent upada i czuję to na własnej skórze. Robie co mogę i mam nadzieję że zapomną o mnie, chociaż niebieski ład już przysłał mi pierwszy list. Jednorazowa opłata za to że mam przywilej korzystania z wody w sieci. 1 euro za MKW powierzchni budowlanej działki , ale to dalej 500 ojro które mógłbym gdzie indziej zainwestować. Nie jestem zaskoczony .

Dodam jeszcze że zerknalem dziś na mój wyciąg z banku. Ostatnia płatność kartą, 20 euro za dizla , 24 lutego

Nie żebym straszył, ale ETS wytnie firmy u was w pień. Stare domy jednorodzinne będą do dostania za grosze bo remont wyniesie tyle co budowa nowego, a 20 letnie domy będzie trzeba ostyropianowac. Ale to teoria spiskowa, bo inaczej mówiliby o tym w wiadomościach sorry za offtop, ale ma związek z książką która poleciłes.
Fazik wsiałeś dotacje z euro kołchozu na coś ?
Adagiio jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem