Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wczoraj, 17:18   #34
zimiok

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Oświęcim
Motocykl: Triumph Tiger 800XC
zimiok jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 dni 17 godz 2 min 58 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał fassi Zobacz post
Zlot BB i każdy inny zlot spełnia ten paragraf. Otwarta przestrzeń, Prezentujemy pojazdy, są zmodyfikowane, impreza otwarta bez biletów i ochrony na wejściu czyli ogólnodostępna i jest nas więcej niż 10. Czego nie rozumiesz?
Nie rozumiem po co takie głupoty piszesz. Tylko tyle i aż tyle. Po pierwsze to zmiana w prawie ma dotyczyć braku zgłoszenia, a nie zakazu organizowania spotkań w ogóle.
Po drugie na otwartej przestrzeni, a jak kolega wcześniej pisał Biała jest organizowana na terenie zamkniętym, więc już pod to prawo nie podchodzi. Możesz również na swojej działce upalać golfa na fryturze w towarzystwie całej wsi, i nadal nic (zwłaszcza, że wieś w NRD, wiec poza jurysdykcją polskich ustaw).

Cytat:
I Ty twierdzusz że to żaden zamordystyczny paragraf rodem ze epoki wąsatego juzka, na forum motocyklowym który organizuje najpiękniejszy zlot motocykli na świecie. Zazdrościsz nam tak mocno zajebistej zabawy, że chcesz aby te paragrafy weszły i przestalibyśmy się spotykać czy co? Albo po prostu nienawidzisz jak ludzie się bawią i mają radość?
A gdzie ja cokolwiek o tym paragrafie napisałem, że jest dobry albo zły? Podkreślam jedynie twoje idiotyzmy, bo głupotę można tolerować, ale do pewnego momentu.
A bawić się możesz jak chcesz. Możesz pić aż do porzygu, bylebyś tylko mojego motocykla czy płotu nie obrzygał.

Cytat:
Szanowna Administracjo, może nadszedł ten moment w którym trzeba zamknąć forum dla niezalogowanych? Paragrafy idą rodem z epoki wasatego juzka, a nasze pisanie na forum dodaje dowód przed sądem.
Buahahahaha Google z OpenAI będą musieli nową enigmę ogarnąć, żeby cię po sądach ganiać
Ps. lex retro non agit - możesz póki co spać spokojnie.
zimiok jest online   Odpowiedź z Cytowaniem