Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 04:19   #17
Dzieju
Administrator

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Dzieju jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 6 dni 7 godz 47 min 40 s
Domyślnie

Wystarczy też by w razie kontroli służb specjalnych oddelegowanych do karania każdy ze stojących powiedział że nikt nikogo nie zna , nie przyjechali tu celowo a tylko przypadkowo stoją w małej odległości.
A rozmawiają bo jeden drugiego zapytał o drogę.
Tym samym nie nosi to znamion zgromadzenia a tylko przypadkowego zatrzymania w przestrzeni publicznej która póki co jest dostępna dla każdego.
Takie samo jest np na każdym parkingu na świecie.

Cytat:
Napisał Melon Zobacz post
Majkowski1 dobrze prawi, a pożytecznych idiotów co to przytakują każdemu w imię... nie brakuje. Cieszmy się tym co mamy i nie narzekajmy. Czy aby na pewno ?
Szkoda że coraz mniej ludzi co to rozumieją a coraz więcej klaszczących.
Zobaczymy te oklaski jak najgłupsze miejsce na ziemi czyli unnia zakaże jazdy wszystkim motocyklom od 2035.
A do tego to zmierza, tylko tych mały kroczków tak wielu nie widzi i jeszcze się cieszą.
Raczej płakać trzeba tylko że zapłaczą znowu nieliczni reszta skupi się na klaskaniu że tak dbają o nich usuwając z ich drogi śmiertelne motocyklowe zagrożenie.
Może od razu próba, może niech przytakujący założą sobie kaftan bezpieczeństwa na początek na rok. Albo przestaną jeździć od dziś, tak kontrolnie , przecież i tak się na wszystko zgadzają.
Szkoda że człowiek ma tyle lat i za mało na koncie by zacząć gdzieś w normalnym miejscu.
Do tej pory z okazji które dawno temu miałem nie skorzystałem , bo Polska, bo ojczyzna itd.....teraz jest przehandlowana , jesteśmy niewolnikiem , w Polsce jest za mało chcących prawdziwej Polski większość ma to w dupie oni są obywatelami unni czyli na smyczy niewidzialnej i klaszczą.
Dlatego czasem mi smutno że zostałem widząc do czego doszło kim się Polacy stają.
Rozpisałem się troszkę , ale to i tak tylko kropla w oceanie.