Podsumowanie :

Trasa: Szlakiem Orlich gniazd, długość 65 km, szutry, trochę asfaltu, trochę piasku (wg przewodnika Skody Yeti 
z pominięciem szlaków rowerowych). 
Ciekawe miejsca po drodze: Ogrodzieniec, Podzamcze, Kroczyce, Mirów, Bobolice, Żarki, Olszty, Pustynia Błędowska.
Start: Podzamcze - centrum N 50 27 14, E 19 32 51.
Czas: 5-6 maja 2012, zbiórka w sobotę do 10.00 i START o 10.15 z Podzamcza
Nocleg: Agroturystyka .  
Wstępnie zarezerwowałem domek  ( w lesie, gdzie można zrobić ognicho) w miejscowości Żarki Letnisko niedaleko od Poraju. Problem jest taki, że jest 7 łóżek i parę osób musiałoby wziąć kalimaty i śpiwory. Komu nie będzie za ciężko to wziąć. 

Właścicielka zgodziła się na spanie dodatkowych osób na podłodze i mam nadzieję, że nie wystraszy się taaakiej hordy moturzystów (pewnie brudnych  ). 

Nie znalazłem agroturystyki gdzie mogłaby pomieścić większą ilość ludzi. Jeżeli ma ktoś jakiś namiar to dajcie znać.
). 

Nie znalazłem agroturystyki gdzie mogłaby pomieścić większą ilość ludzi. Jeżeli ma ktoś jakiś namiar to dajcie znać.
Jadę z plecaczkową, więc tempo turystyczne. Oczewiście nie narzucam nikomu mojego tempa i możemy się podzielić na grupę wolniejszą i szybszą. Na miejscu coś się ustali .

Gdzieś pod koniec dnia (w sobotę) musimy zaopatrzyć się w środki gaszące pragnienie i łaknienie. 

Dreed: Skrzynka ma 60x30x6 cm i pod siatką będzie latała, bo też swoje waży. Musiała by byc w jakiejś torbie.
W tej sytuacji nie biorę skrzynki z narzędziami, więc każdy bierze, co potrzebuje w razie W.
tel do mnie : 609 286 249

Wylatuje z Opola koło 7.00 jakby ktoś leciał z tej strony.