![]() |
Rozdzielacz 4+1 IP67
2 Załącznik(ów)
yo!
jest zupelnie nowa wersja rozdzielacza i zupelnie nowy post. szczegóły: - obudowa Kradex Z96 IP67 ABS z odlewana uszczelka i metalowymi śrubunkami o wymiarach 50x70x36 - 4 linie 'po kluczyku' i 1 linia zawsze - przekaźnik 30A - główny bezpiecznik w rozmiarze MIDI 30A w zatrzaskiwanej obudowie - bezpieczniki MTA - chwytak do bezpieczników - dioda zabezpieczająca przed 'pikiem' - wyjścia kablowe zabezpieczone masa Sika Flex 112 cena 280pln + kw albo zapraszam po odbiór osobisty do galicji |
wygląda super!
|
a dziekuje - i tak go nie bedzie widać :D
a na serio to chyba juz ostatnia wersja, bo od kiedy zaczalem lepic rozdzielacze bylo tych wersji kilka. tutaj zlozylem razem to na czym mi zalezalo i czego mi brakowalo: obudowa IP67 z uszczelka i metalowymi śrubunkami ( Kradex oferuje rozne warianty obudowy Z96 i ta jest najsolidniejsza), zwiekszenie ilosci lini do 5, dodanie diody bo cyfrowe instalacje w moto to juz norma i mozna cos popsus niechcacy i bezpiecznik glowny MIDI. udało mi się znaleźć bardzo kompetentnego producenta obwodów drukowanych wiec gdyby ktoś z Was potrzebował wykonać jakiś druk to dam namiar, bo kilku juz przerobilem i ten czlowiek jest zdecydowanie najbardziej konkretny. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |