![]() |
6 dni w Alpach - sierpień 2025
61 Załącznik(ów)
Sezon mam w tym roku skrócony ale tego elementu zabraknąć nie mogło. Tak jak to sobie wcześniej uknułem, tym razem była grana Szwajcaria i kawałek Route des Grandes Alpes. Coś tam przy okazji pstryknąłem to się dzielę odliczając dni do kolejnej ucieczki w Alpy.
|
EJ! Kalendarz ma tylko 12 miesięcy:D
|
Cytat:
Eh, wygrał życie kto mieszka tam, w Utah, Norwegii czy innej Nowej Zelandii... |
Byłam i ja w tym roku w Alpach ale Austria...przepięknie, oglądam swoje fotki czasami na poprawę humoru
ps Foteczki lux - czym robisz?? |
Austrię i Dolomity jechałem w ubiegłym roku, też mi poprawia humor wspominanie smaczków typu dojazd szutrami na 3000m i osobisty serwis kawowy na gąsienicy ratraka zaparkowanego tuż pod jęzorem lodowca :) Alpy to stan umysłu, i to każdego umysłu, dzięki różnorodności zamieszkujących je społeczeństw.
Fotki robię iPhonem 15 Pro ale przed publikacją dotykam tam tych wszystkich suwaków w edycji żeby różni ludzie mogli sobie o nich różnie pogadać jak je zobaczą :) |
Zdjęcia rzeczywiście bardzo kalendarzowe, ale Danny gościł w tegorocznym, więc na 2026 ma małe szanse ;-)
|
Cytat:
|
Jeśli będzie deficyt fotek, to Twoje szanse oczywiście znacznie wzrosną ;-)
Generalnie Twoje (między innymi) foty to przykład materiału, jakiego byśmy sobie życzyli - spełniające normy techniczne i po prostu ładne. No ale ludzie są różni i różne mają oko, sprzęt też nie zawsze najwyższej klasy, więc każdy ma szanse. Oprócz Ciebie co roku są jeszcze 3-4 osoby, które stale zasilają akcję kalendarz, więc pewne nazwiska pojawiają się częściej, żeby nie powiedzieć regularnie. |
Cytat:
Nie bardzo mogę znaleźć .. a też chcę wysłać kilka ewentualnych fotek do kalendarza. |
W wątku kalendarza 2026:
https://africatwin.com.pl/showthread...ight=kalendarz W pierwszym poście tego wątku wszystko wyjaśnione. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |