|  | 
| 
 integracja w DE Tak mnie naszla  mysl  co by chlopaki co w DE (i nie  tylko  , jak ktos ma ochote)  mieszkaja sie  jakos zintegrowali ??? . niezależnie od motora ???? | 
| 
 Jestem za! :D Bajoro Chiemsee jest ponoć wporzo. Nie byłem, tylko słyszałem. :) | 
| 
 ja to nawet na rowerze przyjadę :D:D:D:D | 
| 
 kwestia dogadania ..mir ist egal ..kruca fuks ... co bym tyko na jaki montaż  nie musiał jechać .... | 
| 
 Ja bardzo chętnie, bo ostatnio z mojej wyprawy do FR to widziałem tylko niemieckie autostrady, a tak była by okazja przynajmniej napić się niemieckiego piwa, nad niemieckim jeziorem czy coś | 
| 
 Świetny pomysł. Pijemy sznapsy czy walimy z gwintem? | 
| 
 Uważajcie na Myka, bo on podjada z tankbaga puszki rybne i czekolady. Z nikim się nie podzieli :) ;) Najlepiej mu je zarekwirujcie po przyjeździe :) | 
| 
 Gregor...ich bitte dich!  Panowie nie ma się czego obawiać. Zmieniłem się i zerwalem z niechlubną przeszłością jak i z ówczesnymi Freunde-ami :lol8: | 
| 
 Cze .. Fajnie, fajnie ze jestescie za .  Trza by obrac jakies miejsce neutralne co by ktos nie musial chektarow jechac. Chociaz jezeli o mnie chodzi to mi to obojetne . No i jakichs termin zeby nie kolidowal z rodzinnymi urlopami ..moze jakis dlugi wekennd ?? Jak bedzie ... pzdr | 
| 
 Zrobmy liste kto skad jest i gdzie mozna by podjechac w jakas fajna miejscowke. Ja jestem z 67269 Grünstadt | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |