|  | 
| 
 Jula - wyprzedaż motocross... Ja tylko informacyjnie, bo ceny niezłe: http://www.jula.pl/motocrossowa-wypr...z-jeszcze-trwa Zanim sie napalicie to sprawdźcie rozmiar i jego dostępność... | 
| 
 Kurde 150zl za te buciki, no no, tylko dlaczego muszą być takie sztywne podeszwy, ledwo da się w nich chodzić. Jak wasze wrażenia z butów crossowych bez zawiasu? Da się to rozchodzić czy sztywne do śmierci już są? Szukam butów do jazdy w trasy i takich co nie wyglądają jak kalosze xD Tapnięte z Huawei P7 | 
| 
 a ktoś coś ma z juli żeby się wypowiedzieć :) | 
| 
 Ja mam koszulke cross, kupiona latem za 40zloty :( daje radę, ja przyodziewam sie w nią jak zakładam zbroje do latania:) spodnie wyglądają też solidnie Tapnięte z Huawei P7 | 
| 
 Oglądałem te rzeczy w juli i jakoś nie przekonały mnie swoim wykonaniem. Kaski, zbroje, buty nie skusiły ceną. Może  jeszcze koszulka by przeszła ale te wcześniej wymienione sprawiają wrażenie tej chińszczyzny z niższej półki. | 
| 
 właśnie nad zbroją się zastanawiałem jutro się przejdę i pomacam :) | 
| 
 No niestety ale ta zbroja to chiński gniot, bałbym się, że zrobi mi większą krzywdę w razie W:| co do butów, to po przymiarce stwierdzam, że nawet za 150zł ich nie chcę :) | 
| 
 Pany...te ciuchy nie bez powodu są w takich cenach...widziałem, macałem, olałem. | 
| 
 Buty tragedia. Nawet nie przymierzać bo nóg szkoda. | 
| 
 Oglądałem to kiedyś ,chińskie gówno , nie warto. Zresztą większość asortymentu w Juli podobna jakościowo. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |