Spotkanie użytkowników CRF 250/300
Moi drodzy. Post z jednej z grup dot "tajlandii". Organizowana jest impreza w Bieszczadach. Ja na pewno jestem chętny mimo prawie 900 km, które bede musiał pokonać :D. Jadę ze Szczecina więc kwestia dogadania czy zabrać kogoś.po drodze (do busa wchodzą 3 konie). Najchętniej bym zabrał szybko, bo jechać solo tyle godzin to będzie udręka :mur: Dajcie znać czy są chętnie :umowa:
Cytat:
|
Fajnie.
Ja takie imprezy liczę tak: 600/5.5=109l Pb95 / 3 = 36 jednostek. Jednostka to jest 100km. Czyli mogę zrobić te 3600km za Motomyczki. Jakby do Rumunii i z powrotem i jeszcze zostanie. Tak tylko gadam :) |
Cytat:
] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wydzieliłem Wasze posty dot. zlotu w Bieszczadach z głównego wątku o CRF 250/300. Liczymy na relację ze zlotu. :)
|
Jest już 10 osób czyli można powiedzieć, że impreza odbędzie się w takiej formie jaka była zakładana :). Zobaczymy czy wpłaty zaliczek odzwierciedlą ilość ludzi na liście ;p
|
Mój udział stanął pod znakiem zapytania, bo okazało się, że w pierwszej połowie maja mogę nie dostać urlopu w pracy. Sprawa jest rozwojowa, zobaczymy.
|
U mnie sprawa jest również rozwojowa bo małżonka na 95% nie puści mnie w tamten rejon w obecnej sytuacji. Wiem, że nie ma się.czego bać, ale dla kobiety z drugiego końca Polski w Bieszczadach już zielone ludziki biegają :dizzy:
Z tego co przeczytałem w mailu to zgłosiło się.około 15 osób tak więc impreza raczej się odbędzie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |