|  | 
| 
 Suzuki DR 650 SE brak iskry Znikła iskra w deerce ( a właściwie 2 iskry, bo 2 świece) I od miesiąca nie mogę dojść co ją boli. Cewka ok, instalację posprawdzałem, wszelkie kostki, styki, porozpinane i poskładane, czujnik  stopki bocznej zmostkowany i tak jężdziła.  Moze ktoś miał podobnie. Moduły raczej w SE nie padają- zostaje impulsator i kupa kabli przy stacyjce..:dizzy: Z moim zapałem ostatnio i brakiem czasu , pewnie z 2 lata postoi ( w xrv 650 nie mam problemów) Może ktoś miał podobnie i coś podpowie:bow: | 
| 
 Patrzyłeś kill switcha? Tam.lubi skorodować czasem. Zakładam że kręci rozrusznik. Opcjonlanie sprawdź czujkę sprzęgła jak nie zbypassowana. | 
| 
 Daje 5k, o której mam być?;) | 
| 
 Pirania 7 :)  Emek- kręci rozrusznik. Rozbierałem czyściłem. Ogólnie sraka, bo nie wiem co robić. | 
| 
 Stacyjkę sprawdzałeś? | 
| 
 Jeszcze nie.. ;Co tam może być nie tak? | 
| 
 Jak zasilany jest moduł zapłonowy? Cewką z magneta, czy z aku? | 
| 
 Czytałem że koleś miał taki sam problem. Wysikał puszkę kontaktora w połączenia bo mu się nie chciało rozbierać stacyjki i problem zniknął. Coś tam nie stykało. To oczywiście loteria i problem może być inny. | 
| 
 1 Załącznik(ów) Polecam lekturze rozdziały 6-17, 6-18, 6-19 z serwisówki. Można sporo kasy zaoszczędzić :) na dobry początek | 
| 
 Kolega sporo walczył z podobnym problemem, u niego przetarła się izolacja kabli idących od altka i zwierała do karteru. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |