|  | 
| 
 Trzymak przewodu hamulcowego na wahaczu 1 Załącznik(ów) | 
| 
 Jak będę w garażu mogę sprawdzić rozstaw bo kupowałem podobne, oem do DR350.  Kosztowało to chyba 8zł. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk | 
| 
 Cytat: 
 Chcę dokończyć modelowanie tego ustrojstwa pod drukarkę 3D. | 
| 
 W Hondzie to na pewno nie 8zł bo na stronie jest cena 52zł lub 11,5Euro. 43468KS6700 Które dokładnie wymiary potrzebujesz ?? | 
| 
 Ok. Znalazłem jeszcze fotkę, tamten jednak wygląda inaczej. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b92e402a4b.jpg Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk | 
| 
 1 Załącznik(ów) Cytat: 
 Nie pamiętam czy to było przykręcane na M5 czy na M6 (to też ważne). Już Wam mówię po co mi to jest. Z racji możliwości wydruku wymyśliłem sobie, że można by to w innym kolorze zrobić i dodać to i owo... np. coś takiego do trzymania dodatkowo trytką (czego mi brakowało w oryginale, taki bezpiecznik jakby pękło oczko to zawsze jest opaska/trytka) Załącznik 105474 | 
| 
 1 Załącznik(ów) Szkic na szybko | 
| 
 4 Załącznik(ów) Cytat: 
 edit: więc wersja 1.0 :) Załącznik 105476 Załącznik 105477 Załącznik 105478 Załącznik 105479 | 
| 
 Potrzebna ta dziura na trytrytkę, kiedy wahacz można opasać? | 
| 
 Cytat: 
 Proszę Cię Artek, ale gdybym chciał to w ogóle bym tego nie robił tylko zrobił jak napisałeś i opasał przewód od hamulca do wahacza... :haha2: | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |