![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
ogólnie polecam. |
Łukasz polecisz tani sklep z Sp connect oprócz aledrogo bo tam dużo podróbek w cenach oryginałów ?
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Ja kupiłem taki , tylko zwykły bez ładowarki , z dwoma mocowaniami , na kierownicę i pod śrubę. Jakoś ok 40zł.
Parę km zrobiłem , wczoraj go wytrzęsło po wertepach i nawet nie drgnął. Po prostu działa , za kilka zł. https://www.empik.com/motocyklowy-uc...,motoryzacja-p |
Ogólnie to mam uchwyt z którego jestem zadowolony ale bez antywibracji. Trochę poczytałem dlaczego pada stabilizacja w telefonie i wychodzi ,że to zależy od motocykla gdzie gdzie ja i mój koleżka (podobny uchwyt) przejechaliśmy po 50kkm na Crosstourerach i nic się z ogryzkiem nie dzieje.
|
Melon u skosnookich przyjaciol sa dostawki antywibracyjne. Ja z dwa lata temu kupilem uchwyty zwykle rowerowe cos ala Quadlock. Jakiez bylo moje zdziwienie, jak teraz montowalem oryginalnego quadlocka kupionego tu na forum i sie okazalo, ze wszystko od Chinczyka pasuje i siedzi mega mocno. Jesli nie potrzebujesz ladowania indukcyjnego, to szedlbym w ta strone
|
Ja to generalnie zawsze używam innego telefonu do nawigacji na moto i nie martwię się stabilizacją.
Nawet z antywibracją mam wątpliwości aby wsadzić mój nowy telefon i go zepsuć, może niesłusznie ;) |
No na Ali jest taniej nawet z ori ale zastanawiam sie czy to ma sens jeśli do tej pory było dobrze bo teraz mam nowego ogryzka?
|
Nie wiem dokladnie ktore modele sa bardziej wrazliwe na wibracje, ale za te kilka $ mozesz calosc zabezpieczyc.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |