![]()  | 

Kondolencje dla bliskich. 
	 | 

W niedzielę wracałem z weekendu. Podczas jazdy zerknąłem na chwilkę na mapnik. i..... znalazłem na lewym pasie.... Nigdy więcej, już tego nie zrobię. Czytam o Ani i wyobraźnia szaleje. Składam kondolencje rodzinie Ani, a sam - głupi biorę lekcję. 
	 | 

Nie mam pojęcia jak to się mogło stać. Przejeżdżaliśmy w przeciwnym kierunku chwile po tragedii. Droga jest tam idealna, lekki luk i zjazd na jakaś wioskę. Najdziwniejsze jest to ze był tylko motocykl, a nie wierze ze na takiej drodze można było położyć motocykl bez czyjeś pomocy ;/  
	Wyrazy współczucia dla rodziny .  | 

Ania... To pierwsza osoba, którą znałam, którą tak bardzo lubiłam i ceniłam i której tak nagle, tak koszmarnie za wcześnie, nie ma juz z nami... Ogromnie mi przykro :( 
	Okolice Wyszkowa i trasa S8 są chyba strasznie pechowe - w zeszłym roku dokładnie tam zdarzyło mi się "przysnąć" na kilka sekund wracając do domu na moto... Na szczęście świadomość wróciła w porę, na poboczu co prawda, ale ciągle w pozycji pionowej... Uważajcie na siebie... Aniu... na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci[*][*][*] Najserdeczniejsze wyrazy współczucia dla Rodziny.  | 

Brak słów. [*] 
	 | 

Aż wyć się chce ..... Kolejna dusza odchodzi, tak nam wszystkim bliska. Tak nagle. O wiele za szybko. Łączę się z rodziną i bliskimi w nieutulonym bólu. Pozostaniesz Aniu w naszej pamięci. 
	 | 

Będzie nam Cię droga Aniu na forum brakowało... 
	Szerokości gdziekolwiek teraz śmigasz  | 

Pełna życia, zawsze uśmiechnięta ... taką Cię zapamiętam. Żegnaj Aniu . 
	Wyrazy współczucia dla najbliższych.  | 

[*] 
	kondolencje dla rodziny.  | 

coś się kończy, coś się zaczyna 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |