![]()  | 

6 Załącznik(ów) 

Sprawdzałem czy wszystko gotowe na nasz trip. Potwierdzam że moje okolice są w pełnej gotowości. 
	 | 

A czy można w ramach tego marnego litra alkoholu wysokoprocentowego wwieźć swój wyrób (czyt. bimberos) ? 
	 | 

Jak nie ma powyżej 60% to bez problemów. 
	Powyżej traktują tak samo jak narkotyki. Jak znajdą i sprawdzą oczywiście.  | 

Cytat: 

| 

Dokladnie 
	 | 

Dowód osobisty kończy mi się kilka dni po planowanym powrocie. Czy lepiej wziąć paszport, czy nie trzeba się martwić i można na tym dowodzie osobistym jechać? 
	 | 

Cytat: 

| 

Jaki odpis? 
	 | 

Pisania chyba się spotkał z Jackiem ;) 
	Ja bym wziął paszport Pozdro  | 

Cytat: 

Niemniej jednak, poziom pytań mnie zabija i... Dubel będziesz w Białej bo face to face lepiej mi się rozmawia..;)  | 

Nie bede. W tym czasie corka planuje przyjsc na swiat. :) 
	 | 

Witam😁 

Witam Panowie!  
	Od wczoraj studiuje wasz post.Powiem tak 1 lipca miałem zaplanowaną wyprawę z kumplem do Norge,niestety pare dni temu chłop się wycofał( prac i chyba problemy w domu ) .Wiec jeśli byście chcieli jeszcze jednego do kompletu? to ja jestem bardzo poważnie zainteresowany😁 Jak rozumiem termin to 30 czerwiec - 14 lipiec?a trasa to ta co kolega wrzucił na facebook ? https://www.facebook.com/events/938857952914084/?ti=icl termin mi pasuje idealnie, tak mam urlop zaplanowany w pracy, wiec bardzo proszę o szybka odpowiedz , czy chcecie jeszcze jednego do kompletu, mieszkam w okolicach malmö wiec nie aż tak daleko od pieknej Norge😁 pozdrawiam robert  | 

Jasne dawaj śmiało.. ten plan to tylko zarys , a szczegółowy ma Dubel który jest przewodnikiem tej wycieczki :) jedziemy bez spiny, trochę może szutrowo ale do dogadania.. im nas więcej tym wyjdzie taniej nocleg w hytach aczkolwiek ja preferuje namiot.. pakuj się i jesteśmy w kontakcie ;) 
	 | 

Dzięki Mesjasz za szybką i pozytywną odpowiedz😀 poczekam jeszcze co na to "przewodnik i reszta wycieczki "Fajnie by było poznać trochę szczegółów trasy, ile osób  , gdzie zbiórka , kto czym lata , czy trasa jest dostępna dla kazdego  moto ,bo jeżeli twarde równe szutry to ok, ale taplać w błocie to za bardzo sie nie lubie 
	 | 

Hej 
	W prywatnej wiadomosci masz moj numer. Zadzwon  | 

Dzięki 
	 | 

Miałem się określić , wiec czynie to. Lecę z wami koledzy na 100% !!! 
	Choć nie było łatwo przekonać żonę , bo dla niej nordkapp to koniec świata . Mam nadzieje ze będziemy mieć super wyprawę  | 

:D Bedzie dobrze 
	 | 

Jeszcze tylko 14 dzionkow :D 
	wczoraj zamowilem mape 1:325000 troche duza ale za to bardzo dokladna i z sprawdzonej juz firmy. Zaznaczone na niej sa wszystkie istniejace drogi, punkty widokowe i pola i hytty. Pozdro  | 

Cytat: 

https://www.cappelendamm.no/_kart/no...-9788202513191  | 

Dokladnie, wlasnie mialem wrzucac linka bo padaja pytania na priv :) 
	https://www.cappelendamm.no/_kart/no...-9788202513191 Mam tez ta https://www.cappelendamm.no/_kart/no...-9788202560058 tyle ze starsza ale polecam wybierajacym sie do Norge. Pozdro  | 

Mam tę z pierwszego linku. Starsze wydanie i gubi już kartki po paru latach, ale tak czy inaczej polecam. Jest super! 
	Są drogi, o których np. Garmin i Google nic nie wie.  | 

zanęciłem się  :) ,.... miałbym pasażerkę , pytanie czy jedzie  z wami jakaś towarzyszka ? 
	 | 

Cytat: 

| 

Nie spotkalem lepszych map norwegi. Atlas juz odebrany uzytkownik zadowolony :D 
	 | 

Cytat: 

| 

Towarzysz w mojej osobie postanowił się podłaczyć na pierwsze dni wyjazdu. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie oczywiście. Na więcej czas nie pozwala. 
	Kontakt z kolegą Dubel jest.  | 

Cytat: 

Jest jedno ale, gdyby pogoda na poludniu byla mocno tragiczna to lecimy na polnoc, ostateczna decyzja zapadnie w nastepny czwartek i jest uwarunkowana tylko i wylacznie warunkami atmosferycznymi. Pozdro  | 

Cytat: 

| 

Może oficjalna ekipę Hondy spotkacie w drodze na Nordkapp. 
	https://youtu.be/SvJq1NWLx-w Pozdrowienia D Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka  | 

Mesjarz juz w drodze do Gdyni na prom, oficjalnie startujemy jutro :D  
	Tak ze jednak z 38 stron pierdolenia cos bedzie :D Pozdro  | 

Trojan'y zaliczyły już NordKapp i lecą w dół , może gdzieś się miniecie na trasie :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Strzała :Thumbs_Up::Thumbs_Up: 
	 | 

Powodzenia i bardzo zazdraszczam 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Nordkapp już był a teraz jesteśmy pod Trondheim :) 
	 | 

Jedziecie tylko asfaltem? 
	 | 

...SUPER że się udało, bo również szczerze wątpiłem w powodzenie misji :) 
	Pogoda na Nordkapie nie zachwyca widokami ale cel osiągnięty !!! :)  | 

Jedziemy głównie asfaltem trochę szutry gdzie się da .  
	Szczerze powiedziawszy to Nordkapp był tylko po to bo raz w życiu trzeba tam być, niczego się nie spodziewałem po tym miejscu i się nie zawiodłem. Lofoty były piękne i na pewno tam wrócę. Teraz jesteśmy przed Trondheim i po zmianie opony lecimy na Alesund . Włączyć się będziemy po południu aż do niedzieli . Pozdro  | 

Dawać foty! 
	 | 

Nie i huj :D  
	Było jechać bo co zobaczone nie da się odzobaczyc :D  | 

Cytat: 

| 

1 Załącznik(ów) 

Właśnie pijemy kawę w takich okolicznościach :) 
	Pozdrawiam  | 

Super ..  i pogoda ładna :Thumbs_Up: 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Poniedziałek ż takim porankiem wydaje się być lepszy  :) 
	 | 

dubel prosba o raport pozycji. 
	 | 

To chyba Geiranger. 
	 | 

Tak to Geringer 
	 | 

No to po wszystkim 17 dni i 9389km  :D 
	Pozdrawiam  | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |