![]() |
Jak często jeździsz to znajdujesz te miejsca w których wydaje ci się że jest bezpiecznie. W takim miejscu zatrzymywałem się często żeby na kilka godzin zamknąć oko nocą. Ale ostatnio kilku bośniackich cyganów postanowiło zajebać mi rower i pewnie inne rzeczy z auta, tylko nie zauważyli ze spałem obok roweru. Wyłamali mi zamek otwierając przednie drzwi i jak się zerwałem to na moje szczęście spierdolili a nie wyjęli kosy żeby mnie poczęstować, po przyjeździe policji dowiedziałem się że tego typu akcje nasiliły się w okolicy, jak i włamania do domów i mieszkań. Jeżdżę na Słowenii od wielu lat po górach i w ogóle uważam że jest to przyjazny spokojny kraj.
|
2 Załącznik(ów)
Ostatnio widziałem ciekawe rozwiązanie dla kampera - szacun, robi wrażenie a drugie to jazda tym - trzeba mieć od cholery czasu.
Drugie to rozwiązanie z namiotem dachowym. |
Cytat:
|
Sensowna koncepcja tam gdzie łażą węże, skorpiony i inne dziadostwa ale w warunkach powiedzmy europejskich to nie widzę za wielu plusów dodatnich. Na półwyspie to widziałem nawet 911 z namiotem dachowym, inna sprawa że właściciele spali w przyczepie na campingu.
|
911 z namiotem dachowym Jprdl świat się kończy
|
Dawno się skończył.
Ale tak było, nie zmyślam. A teraz sobie wyobraź jak właściciel w tym śpi w takich warunkach. https://content-hub.imgix.net/4eI7Oj..._3.jpeg?w=1308 Widzisz? Nie? Ja też nie. :haha2: |
Nawet nie przyszło mi do głowy że zmyślasz /teraz :) / bardzo prawdopodobny schemat :)
Namiot na dach bo w katalogu jest :) |
No masz. Aż sprawdziłem.
https://shop.porsche.com/pl/pl-PL/p/...5-B/992044895A |
Przysięgam się że tak strzeliłem tylko ale cieszę się że sprawdziłeś i czuję się bogatszy o 26 tys!!! Bo mam namiot za 500 :)
Btw Robura :) Kiedyś jak jeszcze było słychać daleko zza zakrętu że jedzie Robur to mówiło się że to jest jedyne auto które zamienia energię termodynamiczną zawarta w paliwie 10% na prace 30% na ciepło i 60% na hałas :) :) :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |