![]() |
Cytat:
A wszystko dzięki Wam, którzy testują, kupują, użytkują, dzielą się opiniami i sugestiami :Thumbs_Up::brawo: Najwięcej zdrowia, uśmiechu, radości i wszystkiego najlepszego życzę w Nowym Roku wszystkim Forumowiczom Africa Twin :zdrufko: PS Info - Zaczynamy remanent, więc można się bez problemu kontaktować, ale nie będę chwilkę miał możliwości realizacji zamówień ;) |
Muszę przyznać że jakościowo jest level wyżej niż ostatnio.:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
To prawda Majo. Odniosłem takie same wrażenie. Dzieki za akcję!
|
Proszę koszulkę długi rękaw rozmiar M 2szt i leginsy M 1 szt
|
Poproszę o koszulkę z długim rękawem XXL 1szt, legginsy XL 1szt
|
A są te bluzy na zamek ?
|
Nie mam nic na stanie. Jeśli coś potrzeba proszę się przerzucić na wątek o bluzie i dopisać do listy. Jeśli uzbieramy powyżej 10 osób, to postaram się złożyć zamówienie i dam znać na kiedy będzie możliwa realizacja i poinformuję o dokładnych szczegółach.
|
jeżeli można to poproszę długi rękaw XXL1szt i krótki XXL 1szt
|
Cytat:
|
Moi drodzy,
składam zamówienie na szwalnię na doszycie bielizny, dlatego chciałem poinformować i zapytać, czy ktoś potrzebuje jakiś rozmiar XS, S czy 2XL, 3XL? Nie są to rozmiary, które często mają zainteresowanie, ale może akurat ktoś potrzebuje. Proszę o informację do poniedziałku wieczorem, wystarczy dopisać w wątku co i ile potrzeba z takich rozmiarów, a wtedy postaram się dorzucić do zamówienia. Pozdrawiam serdecznie |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |