![]() |
Siema. Jak tam zobaczymy się w tym roku?
|
Cytat:
|
Ja tam się nie znam ale Stopa ten od grzyba od miesiąca Sołtysa zapowiada więc zara 😃
|
Że ja niby taki grzyb stary jestem? ? ?
No jestem. ciał |
No ile tych karpi z bałtyku chcesz mój serdeczny no ile ? daj znać bo słabo biorą .ps. w razie czego może być flądra? Mogę też załatwić parę morświnów z niemiec, leżą tak jak nie żywe ...ostatnio green space wciągało do morza ale nie wszystkie.
|
Flądra ??? To ja poproszę uwielbiam flądre :)
Nie chodziło mi ,że stary tylko ten grzyb od Stopy :D |
Domowym sposobem na grzyba stopy jest ocet jabłkowy z wodą.
Plaku ,zbieram zamówienia na "karpia bałtyckiego" , albo TEN albo żaden. Ludzie tak rozsmakowali się że chodzą po ulicach i żądają "bałtyckiego karpia", boję się żeby nie doszło do zamieszek. Jest dokładnie to samo co u Wojtka na zlocie. No może nie całkiem, bo tam zagryzali "karpia bałtyckiego" ogórkiem,ogórkiem.......... Zbieram zamówienia, łapaj "Karipie Bałtyckie" ciał ps. czuję się dobrze, już wziąłem proszki |
Na grzyba to mi się marzy gumisiowy napój ten z nalewaka z Białej, będzie? :D
|
też bym się bardziej skupił na napojach.
Żebyśmy nie jedli na pusty żołądek później. |
:):Thumbs_Up:
BĘDZIE BĘDZIE SIĘ DZIAŁO |
Cytat:
|
Cytat:
😂 |
Ciekawe jaka w tym roku będzie pogoda...:)
|
Cytat:
|
Cześć i czołem.
Chciałbym poruszyć temat pieniędzy... Ostatnia "Biała" była niesamowita, ale pogoda już... w sumie również niesamowita. Chodzi o to, że Sołtys za każdym razem ma potężną dozę zaufania do reszty czarnuchów/nas wszystkich. Czyli, jeśli ktoś się zapisał, to dla tej osoby wykładał kasę na wyżywienie, nigdy przecież nie było jakichś zaliczek. W zeszłym roku zapisało się chyba 100 osób (dokładnie nie pamiętam), czyli Sołtys wyłożył na jedzenie dla 100 osób. Nie przyjechało 30 osób, nie wnikajmy, kto nie przyjechał i z jakiego powodu. Z tego co kojarzę, to nie wiem, czy ktoś Sołtysowi zaproponował, że nie da rady przyjechać, ale pokryje choćby koszty, które Sołtys poniósł na daną osobę, czytaj jedzenie. (jeśli się mylę, to przepraszam) Dopiero w tym tygodniu dowiedziałem się, a próbowałem od samej zeszłej "Białej", że Sołtys póki co jest pomiędzy 2, a 3 tyś w plecy. Sorki Panie i Panowie, nie ważne, czy przyjeżdża 50, czy 250 osób, ale dzięki Stopie i Sołtysowi widzimy się rok w rok, a to jest dużo pracy i czasu z ich strony i na moje nie może być tak, że chłopaki są w plecy z pieniędzmi i to tak grubymi. Trzeba to wyprostować. Na moje: Po pierwsze, niech Sołtys dokładnie policzy ile mu brakuje. Po drugie, osoby które nie przyjechały, mogłyby dogadać się na spokojnie przez PW/SMS/email i przelać Grześkowi pieniądze. Jeśli tak się nie stanie, to ja nie widzę z mojej strony problemu, żeby dołożyć się do jakiejś zrzutki w celu wyzerowania Grześkowi kosztów. Tak bez bicia piany proszę. Pozdrawiam |
Nie byłoby chyba jakąś straszną tragedią przelanie zaliczki chciaz te 50 pln. Podobnie chyba wygląda temat koszulkowy, są robione pod zgłoszenia chętnych i pewnie trochę zostaje. Szkoda, żeby Koledzy byli w plecy przy takim nakladzie pracy z ich strony.
|
Ypsi, Bałtrok
koszulki w zeszłym roku sprzedały się wszystkie. Z "jedzeniowych" kosztów były braki, w tym roku jedzenie we własnym zakresie, chociaż będzie też możliwość "coś" kupić. Jutro idziemy pogadać z DJ. WIĘCEJ SOŁTYS napisze (chyba) jutro. CZEKAMY NA SPOTKANIE Z WAMI (Z NASZYM FORUM W REALU) po staremu ""MACIE W RYJ" jak przyjedziecie Ciał |
będą recenzje kuchenek i sprzętu do gotowania a jajecznica bedzie u wszystkich do kosztowania :D
|
Stopa, najlepsze "macie w ryj", to były te wszystkie zlewki wiosną 2016. Taki alkoholowy bigos :)
Kurde, jakie to było dobre. |
A to tam będzie aklohol?
Bo wódkę to łobuzy piją a ja z dziećmi przyjadę :D |
Dzieci sobie poradzą;)
|
Cytat:
|
Ty się Czarny "łobuzie jeden" nie odzywaj ;)
|
Szanowny Panie YPSI
Byliśmy ,rozmawialiśmy z DJ-załatwione . Następnie przez pół godziny odtwarzaliśmy recepturę TEGO CUDOWNEGO WIŚNIOWO+.......+.......-jakiegoś napoju z gumijagód. Nie do końca pamiętamy co nam wtedy wpadło do kotła, ale w tym roku będzie bardzo podobne. Czyli słodkie i smakowite na początek. Jeżeli ktoś będzie chciał to dostanie drugą dawkę odkażająćą. Prosimy Chomika i Innych o relacje z podróży (będzie projektor i ekran z prześcieradła). Czy będą zainteresowani kajakami? (jeśli tak ,to proszę przy zapisach dopisać rozmiar koszulki i informacyjnie kajak). NOWY WĄTEK 2025 NIEBAWEM Ciał |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moszna WSZYSTKIM, nawet pieszo.
BYLEBY BYĆ MAMY WĄTEK 2025 ciał |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |