|  | 
| 
 Do starego merola w Afryce załatwi± wszystko, kwestia jest tylko kasy, bo tam kiepsko z zaopatrzeniem jest. Z tym hu¶taj±cym tyłem to bym nie przesadzał, tam tak ma być. Po przejechaniu tego miasteczka  (Lagos)  zaczn± pewnie narzekać na sprzęgło, ale to już inna historia | 
| 
 Amorki naprawione(dopasowane) ,a kurier po uszczelkę pod głowicę wyjechał rano nad morze...Wróci jutro..... | 
| 
 Jak  sie chlopaki martwia o ta 48 h wize beninska,to zawsze moga z beninu(ale nie wjezdzac do nigeri), poprosic za pol godizny o kolejna wize na 48 h, zaplacic koleny raz $25,czy ile tam jest i myc  legalnie. Ale ja bym sie chyba nie przejmowal, we dal cos mundurowym na granicy. mma nadzieje,ze uszczelka sie znalazla i ze glowica cala i ze wkrotce beda zauswac dalej na wschod. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Cytat: 
 PrzywieĽli uszczelkę znad morza....ale do motoru 200 D...Znów kuryjer podróżuje nad morze.... | 
| 
 Cytat: 
 trzeba sie przyzwyczaic i zrozumiec znaczenie slowa "patience" zrozumiec i zaakceptowac | 
| 
 Mechanik złożył Charliemu 2 uszczelki pod głowicę:dizzy::dizzy::dizzy: Jedn± od Cizi a drug± od Zyke...I o dziwo Charli...odpalił...Jedziemy dalej...:D:D | 
| 
 Co 2 uszczelki to nie jedna, widać tak trzeba. | 
| 
 a tak swoj± drog± sie zastanawiałem  czy te czarne mechaniki wiedz± o czym¶ takim jak planowaniu głowicy, momentach dokręcania (klucz manometryczny) i kolejnosći odkręcania i zakręcania ¶rub ?? :dizzy: | 
| 
 Kajman,przecież to stara dobra beczka,daj spokój,dojad± | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |