![]() |
Pisałem że wystarczy rozkalibrować zamiast wymieniać. Nowe i tak musiałem podrównać , poprawić po fabryce.
Ale jak były bardzo stare.....choć te nowe i tak szybciej stwardnieją bo zamiast gumy mają plastik. |
Dzień dobry
Panowie, wiele znaków wskazuje że również posiadam zdlawiona wersję. Zapisana moc w dowodzie rejestracyjnym 26 kW. Do 160 można się nią rozpędzić ale trochę to trwa. Czy jest jakiś warsztat/mechanik który może pomóc w takiej sprawie? Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka |
Dzień dobry. Ile trwa u Ciebie rozpędzenie do 160? Z ciekawości pytam, bo chyba też spróbuję.:)
Warsztat pewnie każdy potrafi gaźniki rozebrać - zweryfikować dysze, sprawdzić krućce ssące i do rozrządu zajrzeć. Napisz może w jakim rejonie szukasz pomocy. Moim zdaniem warto w swojej okolicy poszukać Czarnuchów, którzy sami grzebią i pomogą. Stara Afra to nie prom kosmiczny. |
Cytat:
Co do regionu to Poznan. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=cezaryP;881908]Dzień dobry
Czy jest jakiś warsztat/mechanik który może pomóc w takiej sprawie? /QUOTE] Jest : pięć 01 47dwa 9sześć2. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |