![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Znaczy się w pobliżu tego parkingu :)
|
Cytat:
Pewnie wybiore sie tam na wspin jeszcze, ale raczej listopad/grudzień. pozdrawiam trolik |
Witam,
Szukam jakies opcji na druga polowe sierpnia, ( niestety inny termin nie wchodzi w gre) Mialy byc wlochy, toskania ale temperatury pewnie +30c, A jak w tym czasie pireneje wygladaja, tez tak goraco moze byc? Norwegia tez czeka na druga czesc , ale 10dni to za malo, zeby pedzic tam? |
Cytat:
Drugie primo: nawet pod koniec sierpnia będzie tam ciepło. W samych górach może nie ale jak zjedziesz niżej, czyli tak powiedzmy na 800-900 metrów, to Ci dupę dopiecze. Trzecie primo: 10 dni na miejscu czy całość? Sam dojazd to dwa dni w jedną stronę. Chyba, że ciągniesz lawetę to może w półtorej doby przy dwóch kierowcach. Inna opcja to zlecenie transportu ale nie wiem czy w sierpniu ktoś wozi do Girony czy innej Barcelony. No i w termin przewożnika musiałbyś się wpasować. |
Jakbym sie wybieral, to na kolach, dwa dni licze na dojade, kwestia tego, ze temperature powyzej +23C, to dla mnie ciut za cieplo, dwa, trzy dni idzie przezyc.
Poszukam, pomysle and Inna opcja. Ps. Ja ruszalbym z UK, takze przewoznik,tez nie wchodzi w rachube.dzieki za podpowiedzi |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |