![]() |
My tam kiedyś pojechaliśmy po GS , stały koło niego cztery Crf to przyznam że moja Afryka wyglądał przy tych najgorzej co bym powiedział że ja dbam o motocykle . Ale ten Adv 1150 fajny , chyba jedyny GS na którego mogę patrzeć.
|
Tia, tylko jak tutaj ukryć kolejne moto w garażu...
Takiego modelu jeszcze nie mam... P.S. Polecam Motosprint, wszystko tak, jak w ogłoszeniu. |
Przed chwilą zadatkowalem go mojemu serdecznemu kumplowi więc już na niego/nią się nie ślinić:)
|
Ja bym nie kupił :) Dla mnie za duże braki, i teraz uwaga! Brakuje plastikowych zaślepek srub imbusowych mocujący kiere w reiserach.
|
Cytat:
A poważniej to piękny egzemplarz, będzie się nowy właściciel z niej cieszył :Thumbs_Up: |
Dziś przyjechała ta Afra. Potwierdzam cukierek. Dodatkowo kufry boczne SW oraz Remusik. Jak nówka. Oczywiście z śniedziejącymi szprychami:)
Pamięta ktoś czy to była akcja serwisowa na to? Moja ATAS z 18 nie miała takiej skazy. |
Cytat:
|
Cytat:
Też mam taką CRF z 2016. Dwa lata po zakupie byłem znowu u mojego sprzedawcy tj. Honda Sokół w Lublinie tym razem po inne moto a przy okazji mu mówię, że na internatach piszą że ze szprychami się coś dzieje i że może pasuje wymienić. Gość mówi spoko wymienimy przywieź moto. No i nie przywiozłem do dzisiaj. Taka to była akcja serwisowa z mojej perspektywy xD |
Kupić na zimę set z nierdzewki i wymienić i tyle. Szprychy to nie jest majątek a taka wymiana jest na forewer. Tugewer :)
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |