|  | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 To samo chciałem napisać, co mdxmd - robię tak samo.  Może kluczem jest II-gi bieg? | 
| 
 Również tak postępuję po smarowaniu łańcucha i nic. Model 2017 DCT | 
| 
 Jest możliwość kupienia własnego interfejsu diagnostycznego i oprogramowania do hondy? Po co płacić stówę za każde zgaszenie kontrolki? | 
| 
 Zgadzam się z Waszymi opiniami, w koncu to nie jest mój pierwszy motocykl z łańcuchem  ale właśnie w tym celu załaczylem Wam to zdjęcie ..... | 
| 
 Cytat: 
 ją tak ogólnie można olewac, ale to pewnie kwestia indywidualnego podejścia. to nowy motocykl, ze świetnym silnikiem, od jednego z największych producentów silników benzynowych na świecie. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Cytat: 
 Tylko żeby dojść do takich wniosków trzeba więcej doswiadczeń takich jak to opisane w tym wątku. Od lat jeżdżę samochodami tego wiodącego producenta silników spalinowych i w nowym samochodzie check oznacza zazwyczaj poważne kłopoty. Widać Honda tworząc Afrę trochę wyluzowała.... | 
| 
 Ja smaruję tak samo. Centralka, Nemo i drugi bieg. Żadnych czekendżinów póki co. Pzdr Mam manuala. | 
| 
 Ale co ma check engine do układu hamulcowego? Przy problemie z ABSem swieci się dedykowana temu kontrolka. Każdy pojazd ma takową. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |