![]() |
Specjalnie dla Fazika ktoś nawet zrobił streszczenie całej wyprawy:
http://i.imgur.com/V4hwRwa.gif :hehehe: |
Gdzie można klikać "lubię to" ? :drif:
|
Gdybym mial 20 lat....
|
Odświeżę temat bo cisza na forumie. Dziś do nrdowskiej wsi zawitało Volvo te kanciate kombi, z Holandii, mieli cały warsztat że sobą, kompresor na dachu, jakieś części i jechali na extremalna wyprawę z Holandii na Litwę. Lider tej wyprawy był najdalej w Bydgoszczy :D
Baltic rally chyba przeczytałem. Młode lata minęły, ale zapytam czy ktoś z waszych potomków się wybiera na tegoroczny złombol? Cel to Turcja, , Giresun , więc trasa zacna. Wsiadłbym i pojechał po prostu. Po drodze się naprawi |
z Holandii na Litwę w ramach extremalnej wyprawy..... o.... kejjjj?
|
nie ma co kpić.
ważne, że wyszli z domu, jadą czymś co /w dzisiejszym pojmowaniu motoryzacji przez przeciętnego Xa/ nie ma prawa dojechać i wrócić. mają pomysł i go realizują. uważam, że nie ok są na forum tego typu podśmiechujki. |
Ja się nie śmieję! Ja zazdroszczę! Tzn idę zaraz do pracy i sie wkurwiam bo nie dostałem urlopu wtedy kiedy mi pasowało.
|
Ale jakie podsmiechujki Matjasie? Kuzyna kumpel z Holandii przyjechał do Polski pierwszy raz miesiąc temu jak byłem w odwiedzinach. 40 lat na karku. Jak zapytałem go co sobie wyobrażał o Polsce to braki pradu, stare maluchy, furmanki, dymiące kominy fabryk. Uczył się o socjalizmie na historii w szkole i takie zdjęcia zapamiętał.
Powiedział też że w normalnym języku holenderskim jest podśmiewanie się z Polaków jako biednego i nieudolnego narodu, który bez pracy w Holandii zdechnie i jakby nie te 8 euro na h które z łaską holender im daje , to rodzina w Polsce żre trawę. Firma za droga do okoszenia ogródka?.Weź Polaka. Holendrzy zrobili sobie nawet wesoła podsmiechujkowa piosenkę pokazująca Polaka który pije, chodzi w niebieskim ubraniu i jeździ busem. A.wracajac.do kumpla kuzyna. Nagrywał filmy, robił zdjęcia, wysyłał do rodziny, kumpli. Przewiozłem go po gminie to miał gębę otwarta, jak Polak w latach 70 był na odwiedzinach w rajchu. Tak więc podśmiewanie się jest normalne i zdrowe. Każdy naród się śmieje z drugiego. Chłopaki pewnie już mineli Bydgoszcz i napierają mocno na północny wschód szykując się psychicznie do minięcia Wisły i wjazdu na dzikie stepy mazurskie :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |