![]() |
Na jesieni 2024 interesowałem się MG... Ochłonąłem jak poczytałem o rosyjskich forach, na których wtedy pisano to co tutaj: jakakolwiek naprawa poza wymianą filtrowo-olejową = masakra. Miesiące oczekiwań.
Tej jesieni przejadę się po odwiedzonych wtedy salonach i zapytam o obiecane mi wtedy magazyny części, które się już budują... MG, Chery (Jaecoo), Dongfeng Motor Corporation (Forthing). Will see. |
w AlMot jak ludzie pytaja o czesci do Junaka to słysza tekst: statek juz płynie
z grupy na FB |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Z pozdrowieniami dla wyznawców chińskich produktów.
Opona 3lata. Ich produkty trzeba liczyć w godzinach a nie latach. W drugim autku dwa dni temu rozerwała się w czasie jazdy, lecący kawałek bieżnika uszkodził pojazd jadący obok. Nie ma tygodnia z podobnymi sytuacjami. A moje zdjęte 18 letnie bridgestony działały do ostatniej chwili i obecnie 16 letnie micheliny mające ostatnie 2mm bieżnika ( ich ostatnie lato) działają idealnie, powyżej 200 bez zająknięcia, na zakrętach i mokrym nadal działają. Wnioski niech każdy wyciągnie sam co kupować. |
Oj tam, przecie moje pirelki też chińczyki zrobili ale te moje wcale nie były tanie
|
Cytat:
Mam chinczyka i ma on swoj magazyn w europie i nie ma problemu z dostepnoscia czegokolwiek, tak ze nie generalizowal bym. Jestem przekonany ze za dwa lata problemy zaczna znikac jesli chodzi o juz istniejace marki na naszym rynku. |
Cytat:
|
ja to tu zostawie - sadze, ze w centrali Omody wlasnie strzelaja szampany
https://miejskireporter.pl/omoda-ude...CQ8CZ2UZCYzpew |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |