![]() |
Niestety w tym roku nie mam pojechać na zlot. Czy jest możliwość zamówienia samej koszulki zlotowej. Przesyłkę inPost zamówię!
|
No właśnie chciałem zachęcić moich dwóch braci (posiadają Afryki) na wyjazd ze mną do Białego Brzegu i chciałem im podesłać filmik o paprykarzu/paszteciarzu i nijak nie mogę znaleźć.
Pomóżcie! Gdzie to znaleźć? |
Drogi ZETCIE
w szukaj wpisz ""kurwa dawaj......, wyświetl posty i wyskoczy CZWÓRKA-AFRYKA RD4-zbiorczo ------post 233 było to 19.11.2023 ciał |
|
Sloniczek
da się , a może mógłby zabrać CI Pan Melon ciał |
strony rzadowe https://www.gov.pl/web/rolnictwo/pasztecik-szczecinski mimo ze paprykarz
ale tak naprawde szukac trzeba na youtube |
Oglądając te historyczne filmy , ludzi z tamtych lat ....przypomina się ....po co i dlaczego :Thumbs_Up:
|
3 Załącznik(ów)
Załącznik 144159
2018, kiedy jeszcze sporo Królowych przyjeżdżało. Załącznik 144160 Załącznik 144161 i 2014, kiedy jeszcze urządzaliśmy przejazdy ofikowe Ehh. Ale dobrze, że nadal jesteście. |
Cytat:
Nie było mi jeszcze dane poznanie Melon a! Wszystko przede mna! Jak mi się uda to poproszę Melona a jak nie to będę prosił wysyłkę paczkomatem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Jak melon będzie w Białej to nie ma problemu ale przestałem planować na dwa miesiące w przód bo wszystko się pier...li
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |