![]() |
|
Nowa urządzenie żeby pozbyć się kabelka, poniżej 200zł. Z tego co widać w autach też powinno działać
|
Cytat:
|
Dobrze że jest rozwiązanie ale fakt że Honda tego nie ogarnęła w motocyklu za tyle siana jest po prostu beznadziejny.
Żeby nie było - BMW nie ma nawet tego. Nawet w najdroższym r1250rt. Kpina w biały dzień. |
Cytat:
Na Amazon.pl za 187 zł. Dzięki za cynk! :Thumbs_Up: |
Cytat:
Cytat:
|
Na ali za 85zł https://pl.aliexpress.com/item/10050...AaAvVwEALw_wcB
Sprzedawca podaje wymiary 32.85x20x6.55mm |
Wojtek ja to wszystko wiem - tylko przypominam że mówimy o najbardziejtechnologiczniezaawansowanym khem khem itd za 130tys cebuli.
W dooopie mam ich Navigatora. Wyobraź sobie że w aucie masz screen 10 cali i musisz dokupić drugi ekran żebyś wiedział dokąd zmierzasz :) :) :) Honda ogarnęła to ciut lepiej ale co z tego kiedy na kierownicy jest w sumie 21 przycisków o ile dobrze liczyłem. Nawet podświetlenia nie mają :/ to projektował ktoś bez żadnego pojęcia - najgorzej że przeszło. Yamaha pięknie zrobiła kokpit i sterowanie w Tracerze nowym. Naprawdę oklaski ale CP też nie ma, jest jakaś zintegrowana aplikacja Garmina. Może i działa ok. |
Cytat:
I wiesz co jest najlepsze / najgorsze: po pierwsze, że jakby w konfiguratorze BMW za android auto / car play trzeba by płacić dalsze tysiące cebulionów to by ludzie dopłacali a po drugie w autach stało się to standardem, czasem bez dopłat a kurwa w motorkach "kombinacje alpejskie". Tymczasem wczoraj na systemie bmw w RTku polatane prawie 400 km po trasie z kilkunastoma waypointami, że pomijać główne drogi i praktycznie bez kłopotów, tyle że na osobnym telefonie - da się :D |
3 Załącznik(ów)
Cytat:
Jakby USB było w poziomie to świat byłby dużo piękniejszy. Działanie sprawdzę w weekend. |
Rozbierz może toto z tego plastiku. Działa ok? Też to kupiłem ale jeszcze w kopercie z innymi kopertami od chińczyka, w pudełku z napisem przydasie.
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Działa wam poprawnie? U mnie jest problem. Afryka nie widzi próby połączenia Android Auto. Chyba że coś źle robię.
Pozdrawiam Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Telefon łączy się z tym piździelstwem poprawnie, zapala się zielona dioda i widać połączenie bluetooth w telefonie. Nie inicjuje jednak ekranu CarPlay na wyświetlaczu tak jak np. przy połączeniu kablem. Być może Honda Goldwing ma soft ambitniejszy niż AT... |
Czasem jednak to tanie nie działa ok.
U mnie na AAWireless jest git i od dwóch lat nie wiem co to kabelek. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Pozdrawiam Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka |
I co ogarnąłeś to połączenie.
|
Cytat:
Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka |
Poddaje się. Nie udało się.
Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |