![]()  | 

Zdjęcia w pytę, musiało być dobrze :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Było w pytkę, już myślę o następnym razie, tym razem będę w pełni sił. 
	Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka  | 

a ja kupię opony, aby wstyd nie było :) 
	 | 

Cytat: 

| 

1 Załącznik(ów) 

Za bardzo bałem się zgubić, aby dać się zgubić ;> 
	 | 

Zajeb#$£@ta fota!!!:bow::drif: 
	 | 

To my w błocie i na śliskich skałach walczyliśmy o przetrwanie a "asfaltowcy" koniaczek popijali, nawet kasków leniom się nie chcało ściągnąć. Ten na zdjęciu to musi któryś z parki "piękny i piękniejszy"?? 
	 | 

Dla asfaltowców i śpiochów. 

5 Załącznik(ów) 

| 

Ja chcę znowu :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Za Waszymi mordami tez można czasami zatęsknić :zdrufko: 
	 | 

Kiedy powtórka? - już mnie nosi a za oknem pół metra śniegu napadało przez ostatnie dni :at: 
	 | 

Nie było mnie z Wami, ale w sobotę gadałem z kolegą Strobusem właśnie w temacie kiedy początek UA... 
	Także, bardzo chętnie jak tylko śniegi zejdą...  | 

Patrząc na ilość śniegu w tym roku i temperaturę to śnieg ze szczytów zejdzie dopiero w czerwcu. Ostatnio  w maju nas zablokował. 
	 | 

hmm, patrząc na kamerę to masz chyba masz rację :-/ 
	https://pl.webcams.travel/webcam/1363513354  | 

Na sto procent - wyciągi narciarskie w Ustrzykach Dolnych działają nadal  - góry tam nie za duże a śniegu leży  ponad metr - nawet nie chce myśleć ile jest w Bukovelu. Prognozy pogody do końca marca i początek kwietnia tez nie rozpieszczają - kilka stopni powyżej zera. 
	 | 

W Bukovel ponad półtora metra śniegu. Ja lecę na majówkę i chyba będzie po śniegu. 
	 | 

Nie chcę źle wróżyć ale na ostatniej majówce śnieg zablokował nas na całego - nie dało się przejechać nawet na liściach - a zima skończyła się szybciej niż w tym roku 
	 | 

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ;) 
	 | 

:Thumbs_Up: 
	 | 

4 Załącznik(ów) 

Cytat: 

Jadna większa łata sniegu może trochę pozamiatać plany - zdjecia z kwiatnia zeszłego roku. Chyba, że asfalty będziesz zaliczał ..;) Nie ma tego złego bo zażylismy SPA..kąpele słoneczne+ masaż śniegiem! :D  | 

Poproszę o wpisy dotyczące wątku :) 
	Ta przeprawówka to już kawał historii i proszę tylko o wspomnienia :at:  | 

Przesunąłem wątek do propozycji wyjazdów bo rozumię, że nie był to komercyjny wyjazd. 
	 | 

Następny. 
	Co Wy macie z tą komercją? Nie nie był. Możesz nawet usunąć☺  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |