![]() |
Szynszyl TAKIEJ modeliny się już nie kupi :) jest tylko chińska :)
Chinczyki już namierzają gdzie jest Żołynia :) |
1 Załącznik(ów)
może ktoś ma jeszcze zapas takiej chińskiej haj-tek :D
|
Cytat:
|
Japierdziu pamiętam tą plastelinę!
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Pamiętam dotyk tej plasteliny, jaka schiza w głowie..
|
Jeździłem tym Voge. Fajny motorek.
Wysłane z mojego CPH2653 przy użyciu Tapatalka |
Z tych prawdziwych Chin , nie obecnych to mam ciągle piłeczki pingpongowe, rakietki do badmintona (drewniane , żyłka nadal sprężysta) , lotki z gęsich piór ( ależ to lata i ten świst), o piórze wiecznym nie wspominając.
Takie Chiny wspominam. Oni nadal potrafią zrobić tylko nie robią bo świat chce gówna jednorazowego , to po co się będą wysilać robią gówno pod zamówienie. Ludzie mają pretensje do ich jakości ....ale przecież takie chcą mieć to o co te pretensje? Gdyby nie chcieli to nikt by tego gówna nie kupował a oni by nie produkowali . Ale jest jak jest to po co tu wydziwiać? Można skwitować , nie podoba się produkt to nie kupuj. Voge 300 ma jeden z dalszej rodziny , kupił bo musiał by odprowadzić kasę do skarbowego a tak zamienił na motocykl. Ma go z rok ale km jakoś nie narobił. Jak będzie okazja to pojeżdżę z ciekawości. Na razie w przelocie oglądałem ,wsiadałem , ale by to mieć to patykiem bym nie dotknął. No ale każdy ma swoje widzimisię. |
Moj znajmy jezdził CF Moto 800 M-TX, pojeździł trochę naszymi 890 ADV R
Jak to stwierdził w tym segmencie król jest jeden i już w jego garażu stoi 890 :D . Niby motocykle podobne w założeniu i faktem jest że jest różnica w cenie ale bardzo duża róznica jeśli chodzi o te motocykle |
Zgadzam się ze stwierdzeniem że użytkowo 890advR rozbił bank. Mega mi to moto siadło ale rozum podpowiedział t7 :)
Nigdy natomiast nie miałbym dylematu czy 890 czy chińczyk - wtf! |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53. |