![]() |
Boli mnie z±b.
|
Wyszło słońce
|
Jechać, nie jechać,...eeee może jechać, ale czy na pewno...., może jednak pojechać....czy ja wiem....noooo doooobra jednak chyba jechać......taaa ale będzie może padać bo w tv tak gadali.....no ale tv kłamie najczę¶ciej.....dobra to jednak jechać bo nie będzie padać.... :)
Często to kwestia wewnętrznego mówienia sobie że się chce albo odwrotnie że się nie chce....a wtedy się mówi no próbowałem chcieć ale niechcenie zaważyło. Ale co tam niech każdy sam się z tym zmierzy. Czasem warto pojechać by potem nie żałować że się nie pojechało. Wystarczy gdybań :) |
Panie Stopa, zarz±dĽ Pan proszę jak±¶ konkret sesję zdjęciow±, żeby powstała ładna fotka do przyszłorocznego kalendarza na maj, będzie nowa tradycja, zdjęcie w maju ze zlotu XRV - gor±ca pro¶ba od ekipy kalendarzowej ;-)
|
Jechać --jest słońce
Kilka zdjęć jest na Afrykańskim ŁOT-SAPIE. Panie LOLEXIE obiecuję że spróbuję (ale wiesz jak jest) TU też czasoprzestrzeń ginie ciał |
Cytat:
|
1 Zał±cznik(ów)
Tego Pana deszcz nie wystraszył :at:
|
Człowiek wysokich napięć.
Pozdrawiam z ZMY. |
A co tam u ELYTY bo co¶ cicho się zrobiło, może ¶pi± już ? :D
|
Chyba Ty Melon, tu sie wódkę pije a nie ¶pi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...61ab40e52c.jpg Wysłane z iPhone za pomoc± Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |