![]() |
Ja też walczylem do konca ale poległem. Koszulkę przejmie dla mnie Ramires. Jeżeli godnym naklejki to też poproszę.
Wojtek, jakby się na koniec nie zgadzało w skarbonce za pole to za nocleg przeleję. Bawcie się dobrze. |
Czarnuchy! Życzę wam zajebistego spotkania, rozmow do nocy, zajebistych trunków i bezpiecznej drogi!. Wyślijcie parę fotek tym , co chcieli a nie dali rady. :beer2:
|
Leje od wczorajszego popołudnia ale i tak się cieszę trasą, obcowaniem z przyrodą, Babcią i spotkaniem z Wami jak dziecko. Do zobaczenia za kilka godzin. Salute!
|
Cytat:
|
Jestem na miejscu od wieczora. Cało noc lało, teraz przestało o 6. Do Zobaczenia
|
Biała dała wycisk, więc teraz nie może być gorzej.
Do zobaczenia na miejscu :) |
Ech załuje że nie będe, ale już słysze rubaszny śmiech onanizatorów jak bedziecie sie taplać w błotku z babciami :drif:
nie zapomnijcie o fotkach do kalendarza |
Czekałem od zeszłego roku i szlag trafił. Proszę tylko o info na temat koszulki.
|
z racji tego, że jadę puszką (znowu kur...) to mogę coś tam wziąć dla kogoś, Bałtrok już sobie wykupił miejsce bagażowe na koszulkę więc jakby co nie widzę kłopotu zgarnąć kilka rzeczy.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |