![]() |
mozesz mi napisac co musialoby sie wydarzyc, zeby urwal sie lancuszek napedzajacy pompe np. w afryce czy vfr albo zeby scielo klin np. w dr600 czy bandicie 1200? z zebatka z tworzywa napedzajaca pompe oleju w japonskim silniku sie nie spotkalem
|
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. polowy rzeczy nie ma w katalogu tak banalnych jak np. zebatka zdawcza. statek juz plynie...
|
Cytat:
https://pl.aliexpress.com/item/10050...hoCnyoQAvD_BwE Wydaje się, że jedynie CFMOTO względnie ogarnia temat |
1. juz po zdjeciach widac, ze to inna pompa
2. chlop kupil nowe i ma gwarancje 3. nigdy nie wiesz co dostaniesz z chinczykowa - czlowiek ktory obiecal mi naprawic przepustnice do silver wing 125 dostal ostatnio 10 sztuk uszkodzonych silnikow krokowych. 1200pln w plecy bo majfriend nie odpowiada na maile. teraz czeka od miesiaca na kolejne. 4. podobno CF ogarnia jako tako ale oni sa juz ~20 lat w europie. z moich obserwacji wynika, ze najgorsza sytuacja jest z Voge. opowiesci, ze to cyt. 'ekskluzywna submarka Loncin co produkuje dla BMW' mozna sobie w buty wsadzic. nie ma kawalkow absolutnie podstawowych. |
Chciałem tylko zauważyć że jak musiałem kupić czujnik światła stop do KTM to nie był dostępny nigdzie, a te wszystkie sklepy z częściami zmieniały mi datę dostawy na coraz odleglejszą. W końcu kupiłem używany bo nie miałem wyjścia a mało bezpiecznie było jeździć bez światła stop.
Więc europejskie marki też w chuja lecą. |
z europy tylko BMW ogarnia. reszta to mniejszy albo wiekszy cyrk. po wyjsciu UK z UE jest lipa z Triumphem bo kawalki ida na cło i sprawa sie przeciaga + wiekszosc jest juz robiona w Tajlandi albo Indiach
p.s. facet siostry czekal na naprawe gwarancyjna nowego HD osiem miesiecy. silnik sie rozlecial pierwszego dnia przy ~500km nalotu |
Cytat:
|
CCC :haha2:
Edit: Gdzieś kiedyś widziałem taką wywieszkę, że zamówienie może być zrobione, szybko, dobrze i tanio z tym w realizacji są możliwe jednorazowo tylko dwie z trzech wymienionych opcji. |
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |