![]() |
Zdjęć nie żałujcie co by się poślinić :)
|
Oj naiwny, naiwny----jak śpiewał Kaczmarek
-kto to zrobi-- |
Jak to kto Ramirez jedzie puszką z obiektywem na cały bagażnik co wągry widać na księżycu :D
|
Dziewczyny nie mazać mi się tu tylko pakować się i w ruszać powoli w drogę
Sprawy organizacyjne część ostatnia:D W dniu jutrzejszym pogoda w godzinach rannych ma być trochę niekorzystna na wschodniej ścianie kraju. Dlatego po przyjeździe będzie można ewentualnie wysuszyć ciuchy przy kominku wewnątrz budynku Bazy(ustaliliśmy przed chwilą z szefem:D ) Wieczorem będzie ognisko dlatego wskazane jest zabrać ze sobą kiełbasę. Trunki % procentowe dostępne na miejscu(piwo itp:D ) W sobotę będzie opcja na jazdę po okolicy. Baza udostępnia trasy w formacie gpx(proszę mnie poprawić jeżeli źle pisze:D) dlatego wskazane są urzadzenia z odpowiedziami aplikacjami które to obsłużą(np osmand) Trasy są w 100% legalne i mają różne stopnie trudności. Okoliczne tereny są mega dlatego warto je zobaczyć. Najważniejsze:umowa: Proszę się zaopatrzyć w gotówkę w drobniejszych nominałach. Pomoże to i usprawni uregulowanie opłat za pobyt:oldman: Pozdrawiam i do zobaczenia:blues::zdrufko::friday::at::at: Ps Majo możesz brać kije i dynamit jest dla Ciebie specjalna opcja:D |
Niestety nie przybędę, proszę o info ile i komu mam zapłacić za koszulkę itp.:(
|
1 Załącznik(ów)
Tom i Jerry już w drodze..
|
Kobyła objuczona. Start jutro 4.30 :at:
|
A gdzie dokładnie jest to miejsce? :D:haha2:
|
A dobra po zdjęciach znalazłem :D :p
Baza Turystyczna i Kemping Malesowizna MICHAŁ KAPUŚCIŃSKI, 19, 16-404 Malesowizna |
Ja odpadam niestety z prozaicznego powodu jakim jest powinowactwo do paracetamolu obecnie :/ przykro mi.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |