|  | 
| 
 PAnowie o jak?  Cisniemy dalej czy rezygnujemy? | 
| 
 Rezygnuję. | 
| 
 Ja biore na 100%. Koledzy deklarujmy sie zeby temat ruszył z miejsca. | 
| 
 Witam. Dzis wieczorem powysylam priv reszcie ludzi i probujemy dzialac | 
| 
 Witam Pany ! Zostalo Nas chetnych 9 tankoverow i 1 tankbag.   Wyslalem zapytanie ale mysle ze nie potraktuja to jako zamowienie zbiorcze .  wiec czekam na odpowiedz... Jezeli cena wzrosnie zamykamy temat. | 
| 
 Aktualizacja 1 post   !!!!!!!! | 
| 
 | 
| 
 Ruszaja wysylki !!!!!   Wyslalem priv do osob ktore nie podaly nr telefonu - jest on potrzebny kurierowi w celu ustalenia dostawy.  Prosze o odpisanie do niedzieli 11.marca wieczorem. Mozliwe że ktoś dostanie juz w poniedziałek. W tygodniu powinno dotrzeć do wszystkich | 
| 
 Bagsterek już u mnie jest :D , pikny lśniący i pachnący fabryką ( zaraz będzie pachniał benzyną oczywiście) Dziękuję Zibiano za podjęcie trudów organizacyjnych. Z braku czasu sam pewnie nie wymieniłbym bagsterka aż sam by z moto nie odpadł. Jeszcze raz dzięki Zibiano. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 U mnie też wylądował. Tak jak pisze R2D2, lśni i pachnie. Jest Piknie | 
| 
 Szczesciarze:)   czesc zamowien wyszla w piatek, czesc dzis, ostatnia partia zostanie wysłana jutro wiec bankowo w tym tygodniu dojdą.  Taką wiadomość dostałem. Nie mam wpływu w jakiej kolejności są wysyłane. Cierpliwości Panowie | 
| 
 Mój także dotarł, już siedzi na zbiorniku. Dziękuję Zibiano za zorganizowanie zamówienia. | 
| 
 Bagster - dotarł :Thumbs_Up: Wielkie dzięki Zibiano :bow: | 
| 
 Nie ma sprawy Panowie. Zamowienie dla pasjonatow motocykli to przyjemnosc. Moj tez dotarl.   Moze w branzy moto poszukam roboty :) | 
| 
 a co ja przeje.....lem ,że niestety nie otrzymałem towaru ? PS. dosłownie po kliknieciu ENTER usłyszałem pukanie do drzwi , no i jeeeeeest , dzięki za fatygę i pozDRowionka ! | 
| 
 Bagster na miejscu, dzięki Zibiano. | 
| 
 Mam i ja. Dzięki! | 
| 
 Nie ma sprawy. Mam nadzieje że już wszyscy dostali Do zobaczenia ! | 
| 
 Doszly mnie wiesci ze i moj dotarl!wielkie dzieki. | 
| 
 Witam. Okazalo sie ze zostal jeden bagster 1245k (chyba jeszcze sprawdze) zalozony na chwile na moto. Stan jak nowy.  Gdyby ktos chcial priv | 
| 
 up up up | 
| 
 Zibiano może byśmy odświerzyli tamat przed sezonem .ja chętnie bym przytulił 1245v Jak mi podasz namiar na ten sklep w którym robiłeś zamówienie mogę zająć się tematem Chyba że tTy chcesz to coś tam ogarnąć . Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Kamil wysłałem priv z nr telefonu do człowieka z którym załatwiłem zbiorcze zamówienie.   Pozdrawiam | 
| 
 A jakie szanse na Bagstera 1709B? | 
| 
 Cytat: 
 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Cytat: 
 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |