|  | 
| 
 Kondolencje dla rodziny i bliskich . | 
| 
 [*] Wyrazy współczucia | 
| 
 Spoczywaj w spokoju[*] Kondolencje dla rodziny. | 
| 
 Kondolencje dla rodziny i bliskich. Nie znoszę tego koloru forum. | 
| 
 Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich | 
| 
 @Matjas,  domyslam sie ze chodzi o kosciol przy glownej bramie cmentarza polnocnego. Jesli trzeba w czyms pomoc, i potrafie, to pomoge. | 
| 
 Cmentarz Wawrzyszewski na Wólczyńskiej 64 - tyle udało się ustalić ale mam nadzieję, że jest to jednoznaczne. Poprosiłem jeszcze Żonę Pawła o uściślenie.  Z Żukiem pisaliśmy i ustaliliśmy, że to będzie to. Cmentarz Północny to inna ulica. Dlatego pisałem aby miejscowi ustalili szczegóły topograficzne. Przykro i smutno ale trzeba się zorganizowac. m | 
| 
 smutne wiadomości zaraz z rana :( wyrazy współczucia i kondolencje dla całej rodziny oraz znajomych | 
| 
 Straszna informacja. Wyrazy współczucia dla wszystkich bliskich oraz rodziny PS. MATJAS - Cmentarz Wawrzyszewski na Wólczyńskiej 64 - potwierdzam, znam te tereny, mały cmentarz na osiedlu wawrzyszew, mało miejsca do zaparkowania. UWAGA to nie jest cmentarz północny. | 
| 
 OK, wszystko jasne. Wiem juz gdzie. | 
| 
 Kondolencje dla rodziny[*] | 
| 
 Kondolencje | 
| 
 Kondolencje bliskim i rodzinie ... [*] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka | 
| 
 https://goo.gl/photos/EoRAyrw5TWxydpRv9 http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...8469631930.jpg Pamiętajmy ludzi na wesoło. | 
| 
 Brak słów[*] | 
| 
 RIP [i] Miałem nadzieję, że jeszcze długo nie zobaczę tych barw ... | 
| 
 Przykro. Kondolencje dla rodziny. | 
| 
 Kondolencje. | 
| 
 Żegnaj Paweł. Szkoda, że tak szybko, za szybko. Dzięki za chwile razem spędzone w drodze na bal Podlasiaków, za spotkanie w Białej kiedy Cię poznaliśmy. Zawsze miło było Cię posłuchać. Spoczywaj w pokoju wiecznym. Serdeczne Beatko wyrazy współczucia. Jarek i Basia | 
| 
 Wyrazy współczucia | 
| 
 Kondolencje dla rodziny, do zobaczenia Paweł | 
| 
 Wyrazy współczucia dla rodziny. | 
| 
 Kondolencje dla rodziny :( | 
| 
 Kondolencje dla rodziny i bliskich | 
| 
 Szczere kondolencje[*][*][*][*] | 
| 
 Szkoda chłopaka... Kondolencje dla bliskich. | 
| 
 Kto w Wawie może zamówić i odebrac wieniec od forum = założyć kasę.  Do oddania w poniedziałek zrzutkowo jak się spotkamy na pogrzebie. Sprawa musi być pewna. m | 
| 
 Ja mogę ogarnąć tylko to pewnie po południu/wieczorem dopiero. | 
| 
 Dziękuję bardzo Żuku za odzew - temat jednak już się toczy dzięki uprzejmości Kolegi, który zaoferował pomoc na priv.  Sprawa jest dośc pilna bo w jednej kwiaciarni juz odmówili zrobienia na poniedziałek. m | 
| 
 pusto w głowie ... kondolencje i śmigaj Pawełku tam na górze... | 
| 
 Cóż tu pisać ,smutno , niech cisza wyrazi wszystko / ..................................................  ........./ | 
| 
 Co można napisać, Paweł był bardzo w porządku człek, kto poznał ten wie. Wieczny odpoczynek.. Kondolencje | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 [*] Kondolencje dla rodziny. | 
| 
 żegnaj kolego | 
| 
 Kondolencke dla rodziny. Nie było dane nam się poznać. Wielka szkoda. | 
| 
 Wieniec. Wyrazy współczucia dla rodziny. Wieniec najlepiej zamówić na Powązkowskiej (kto z W-wy to chyba zna to miejsce). Tam mają wieńce na bieżąco. Szafy chyba też są wstanie wypisać i ceny niższe niż gdziekolwiek indziej. Jakby co mogę podjechać i zmówić. Tel.do kontaktu 607 512 2dwa trzy. | 
| 
 [*] ...spoczywaj w spokoju. | 
| 
 | 
| 
 Kondolencje dla rodziny[*] | 
| 
 Wyrazy współczucia :( | 
| 
 Kondolencje dla rodziny[*]  Bardzo nie lubię tego koloru forum | 
| 
 Wyrazy współczucia dla bliskich[*] | 
| 
 Wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół. Spoczywaj w pokoju. | 
| 
 Spoczywaj w pokoju Kolego...[*] | 
| 
 Kondolencje dla Bliskich...[*] | 
| 
 Dziękuje wszystkim, którzy, mimo obowiązków, pojawili sie na pożegnaniu Pawła. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Wyrazy Współczucia[*] | 
| 
 Dane mi było Pawła poznać. Bardzo bardzo sympatyczny człowiek. Jednocześnie bardzo pomocny. Strasznie przykra wiadomość i bardzo współczuję rodzinie... Spoczywaj w pokoju. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |