![]() |
A już myślałem, że trzy ślady robisz ;)
ps. Czarny... wprawny i pomocny moderator może czynnie pomóc, a nie doradzać :) |
no nie mogłem sie powstrzymać czytając tytuł ;)
|
No do tego było pite ;)
Lisu :) tenera nie miała okazji nic w tym roku pojeździć więc właśnie dlatego ona. Od piątku do dzisiaj wyszło 4tys km bez mała. Napiszę coś więcej jak trochę odsapnę. W każdym razie już w domku. Dzięki Bogu. |
1 Załącznik(ów)
Lis ja tam za Damę z Łasiczką z Temu fot obracał nie będę :D
Miniaturka nadal w poziomie, ale jak wejdziesz w fotę na kompie to jest w pionie. Trzeba to rozkminić mocniej. |
1 Załącznik(ów)
A ja specjalnie dla Ciebie mendo! :)
Ależ była śliczna panienka w tej piekarni. Zniszczyła dwa stereotypy jakie mam dotyczące Niemek :) a nawet trzy!: Mloda, ładna i mówiła po angielsku :) |
Kanciak z podniesionym dachem ale nie pocztowiec i do tego zapiekanka :D
Na polskich blachach? Co do Niemek to Cię rozczaruję. To na pewno potomkini (czy potomkinoloszka jak to się teraz trendi mówi) imigrantów z Polski :) A tak ogólnie to ja Ciebie też :D Jedź i pisz dalej!! |
Już nie mam dokąd jechać! Dzisiaj rano dojechałem tylko do kibla po czym nawigacja powiedziała ZAWRÓĆ i jeszcze z lekka pogniłem chwilę w wyrku.
Plany motocyklowe mam takie aby wymienić olej w Tenere /po raz kolejny przed czasem ale Chujtam/ i zajechać na myjnię i moto będzie gotowe na wiosnę :) Smutkiem trochę napełnia mnie fakt że nie mam już pomysłu na kolejne wyjazdy. Nie ciągnie mnie już nigdzie. Może narazie. |
Cytat:
|
Cytat:
Taki rejon napływowy to np. Zachodniopomorskie również. Znam na Wolinie kilka miejscowości jak własną kieszeń Międzyzdroje szczególnie - uwierz mi - tam nikt nie dbał o przydzielone komunały przez DEKADY. Długo by gadać... |
Podobna sytuacja była w jeleniogórskim. Dopiero relatywnie niedawno zmiana pokoleniowa spowodowała zmiany krajobrazowe.
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |