![]() |
Odświeżając temat. Potrzebuję dostęp do sieci na dwa tygodnie w GB w Londynie. Którego z dostawców wybrać? Airalo?
|
W Maroku korzystałem z Holafly. Płatność z góry, żadnych ukrytych kosztów, śmigał super.
|
Ja do tej pory używałem Airlo ale właśnie w weekend byłem na Bałkanach i polecam esim.sm
Mają pakiety na regiony i nie trzeba przełączać. Działała super. Miałem pakiet za 125 zł bez limitu na 30 dni. Robili się hotspota z telefonu i reszta ekipy gadała normalnie na WiFi calling. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Mam w orange ale muszę kupić oddzielnie pakiet do danych w sensie poza abonamentem.
|
Od kilku lat używam VEGOLINK jest dla mnie tym czym REVOLUT przy płatnościach :)
zalety: - jest eSim i fizyczna karta SIM - "dożywotnia" ważność konta i środków na koncie (pod warunkiem wykonania jednego połączenia z internetem w roku) - działa na całym świecie (ponad 180krajów) jak zwykły prepaid, automatycznie zmienia sieć. np jadąc Serbia-Kosowo-Macedonia-Albania wszystko dzieje się automatycznie - będąc dłużej w jednym miejscu można (warto) kupić pakiet danych na kraj ceny baaardzo konkurencyjne np wspomniane UK: AIRALO 10GB na 30dni - 20,50EUR ~ 87,00PLN Cytat:
to jest 3x taniej od w/w :D Sprawdzone osobiście w Ukrainie, Serbii, Macedonii, Albanii, Szwajcarii - bez problemów |
Dziękuję Panowie za podpowiedzi. Wybiorę Vegolink bo faktycznie najtańszy a w Londynie powinien mieć wystarczający zasięg.
|
Cytat:
taryfikacja 0,022zł. za 1mb >> 22,53zł. za 1GB alternatywnie pakiety danych na kraj wg. cennika Działała na Ukraińskim Zakarpaciu w czasie wojny to tym bardziej w Londynie nie powinno być najmniejszego problemu :D |
Pakiet danych wystarczy i na rozmowy.
|
Sprawdź jeszcze MobiMatter. U mnie w firmie korzysta kilka osób i sobie chwalą.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |