|  | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Ile czasu przewidujesz na tą podróż? | 
| 
 Myśle że w 2 miesiące powinien się wyrobić. Wliczając jakiś tydzień na plaży. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk | 
| 
 Powiem więcej, ominąć Armenię i pojechać do Baku. Powrót faktycznie zrobiłbym przez Rosję. A start przesunąłbym na maj, jeżeli jest taka możliwość. | 
| 
 Pewien czas temu sprawdzałem i Armenia była niestabilna. Odpuściłem. Zobacz , czy coś się nie zmieniło. | 
| 
 Cytat: 
 Od 30 lat jest w stanie wojny z Azerbejdzanem. Pod linie frontu i do miasta Agdam warto podjechac, niezapomniane wrazenia. To w Gorskim Karabachu. Gruzja jeszcze bardziej niestabilna sytuacje ma. 30% pod okupacja Rosyjska, granica non stop przesuwana. Porwania przy granicy. Ale bezpieczenstwo realne duzo wieksze niz w Polsce. | 
| 
 Sytuacja polityczna chyba przy zmianie władzy . Nie chodziło o stan wojny. . Nasz MSZ odradzał wyjazd. Nie pamiętam już szczegółów. | 
| 
 Nasz MSZ odradza wyjazdy niemal wszędzie na wschód. Nie dajmy się zwariować. Cytat: 
 | 
| 
 Tak ? A gdzie na wschód teraz odradza ??? Serio pytam , bo jak czytałem to jest zupełnie na odwrót. Z kilkoma wyjątkami wschód jest czysty. Zatem nie dajmy się zwariować teoriom spiskowym :) | 
| 
 Powyżej ci przytoczyłem. To samo było latem jak my jechaliśmy, cudem udało się przeżyć :haha2:.  Powyższe dotyczy równiez Krymu, Kirgistanu (bo 4 lata temu był zamach na ambasadę Chin :dizzy:), rejonów Armenii, TJK. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |