|  | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Fajny sprzęt, może kolega na jakiegoś zlota wpadnie to da wszystkim pomacać :) | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Jakiś filtr Twin Air  dopasować i powinno być lepiej. Bo to raczej jakiś K&N  i będzie połykał cały syf z okolicy i tylnego koła. To może go zabić.  PIKNY ! OJ! | 
| 
 Śliniłem się do niej pare dni temu na jebaju a ona już tu :) w polsze Bardzo ładna zmota. | 
| 
 1 Załącznik(ów) Cie.....kawa:drif:  Trochę mnie ten fragment wydechu się nie podoba, ale .... może się czepiam? | 
| 
 Jak dopadne leprzy aparat to porobie dokładniejsze zdjęcia. Może sprzęt kogoś zainspiruje do własnych działan w garażu. | 
| 
 Ciekawy jestem wagi. | 
| 
 Nie, nie jest fajny. Uważam, że będzie to straszny bubel.  Poświęcę się dla dobra sprawy i mogę go odkupić od Ciebie :D | 
| 
 Jest bardzo ładny, podoba mi się wizualnie, ale- ni to pies ni to wydra. Ani tym w terenie nie poszalejesz, jak crossem, ani w dalszą podróż się nie zapuścisz, bo oskubany ze wszystkiego. A w przypadku wywrotki- chłodnice poskładane. Tym niemniej, jak wspomniałem wyżej, efektowny i ciekawy pojazd. Pozdrawiam, Wolo | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |